Astra H De Lastik Basinç Göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
enjoylarda var easytronik arkadasımın araba onda ortakonsolda kapı kılıtleme tusunun hemen solunda dds diye bır tus hatta lastık seklının ıcınde bunu okuduk servıse sorduk lastıklerın havaları normalden daha inik veya şişikse bır uyarı ısıgı yanıyormus kadranda sende lastıge artık havamı lazım yoksa havasımı fazla ayarlıyormussun bu tusa (dds tusu) bastıgında sıstemı resetleyormus..bıze boyle bılgılerndırdıler ne kadarı dogrudur bılemem arkadaslar ama durum böyle.:)

basınç sensorleri lastiklerin sibop girislerinin ardında bulunan ufak bir kutu seklinde canta vidalanmış aparatlar... lastik degişimi esnasında bizzat gordum ancak........lastik havalarının olcumunun teker donus hızı ve donus sayısına gore olculdugunu ben de biryerlerden duymustum... hatta bu olcum sensorlerının belirli bır hız limitinden assagıda calışmadığı da su goturmez bir gerçek... ancak bu aktıfleme işlemini oyle aç bilgisayardan bitsin olayı v ar ise ben dava açarım opel e haksız kazanç saglama ve rekabet yasasına gore gösteririm onlara sensörün kac bucak oldugunu... babamın hayrına mı saydım ben o pakete o kadar parayı...

basınç sensorleri lastiklerin sibop girislerinin ardında bulunan ufak bir kutu seklinde canta vidalanmış aparatlar... lastik degişimi esnasında bizzat gordum ancak........lastik havalarının olcumunun teker donus hızı ve donus sayısına gore olculdugunu ben de biryerlerden duymustum... hatta bu olcum sensorlerının belirli bır hız limitinden assagıda calışmadığı da su goturmez bir gerçek... ancak bu aktıfleme işlemini oyle aç bilgisayardan bitsin olayı var ise ben dava açarım opel e haksız kazanç saglama ve rekabet yasasına gore gösteririm onlara sensörün kac bucak oldugunu... babamın hayrına mı saydım ben o pakete o kadar parayı... sonuç olarak bu sensörler paket parası vererek ki bu cosmo paket olarak 2006 da sunuluyordu alınabiliyor yani enjoy da da bu paket eklenmişse olması geyet normaldir ama standart donanımda yok biliyorum...

Son düzenleme:
dds denılen o tuş sımdı arkadasım basınc olcer tusu oylemı?ben bunu ogrenmek ıstıyorum.haklısın haksız kazanc saglar adamı enayı yerıne koyarlar bunlar..

Haksız kazanç olarak düşünmek hata olur, adam bir teknoloji geliştirimiş onu satıyor, bir çok cihazda benzeri özellik yokmudur opsiyon şifreleri ile aktive olan . Haksız kazanç sağlayanlar olarak onu cihazla aktive edenleri düşünebiliriz yapılan bir tür hırsızlık gibi düşünülebilir. Aynı bilgisayar programlarındaki crack şifreleri kullanmak gibi birşey.
yapılıp yapılamadığını bilmiyorum düşüncesel bazda konuştum

Haksız kazanç olarak düşünmek hata olur, adam bir teknoloji geliştirimiş onu satıyor, bir çok cihazda benzeri özellik yokmudur opsiyon şifreleri ile aktive olan . Haksız kazanç sağlayanlar olarak onu cihazla aktive edenleri düşünebiliriz yapılan bir tür hırsızlık gibi düşünülebilir. Aynı bilgisayar programlarındaki crack şifreleri kullanmak gibi birşey.
yapılıp yapılamadığını bilmiyorum düşüncesel bazda konuştum
başkası yapsa tamam hırsızlık yapıyolar derim ama zaten yetkili servis yapıyormuş bu işlemleri... lisansın verildiği yer yapıyor yani... ikinci olarak da madem özellik olan olmayana göre daha pahalı oluyor ve de ikisinde de özellik kullanımı mümkün pahalı olanı da ucuzlatsın... işte budur haksız kazanç... neyse dagılacak konu boşverelim... bu aralar cok konu dagıtır oldum ismim cıkacak...

sonuç oalrak benimkinde o tuş yok sanırım aktif olmaz..

avatarda ki yazılara bakınca Paket üstüne paket döşenmiş gibi aracına... acaba bu senin elegance döneminde yokmuydu ki...

sonucta faydalı bı özellık ama sorun cıkarıyor. opellede ugrasmadım ama bız lagunada ugraşmıstım. adam cukura dusmus sol taraftakı sensörler değişmek gerektı değiştik. benım makına programlayamadı servıse gittik programlattık. mesela o sırada olması gerekeen basıncı gırıyor servıs sen az bırsey fazla bassan tak ıcerden uyarı yanıyor gıcık bırseydı ben begenemedım ama özellıkl ayrıcalıktır!!

valla ben cok yararını gördüm... kafan rahat oluyor yolda... bi keresinde acele ile iftara yetişeceğim diye atladım araca... bir müddt yavaş hızla gittikten sonra arac uyarı verdi lastik basıncı düşük diye... takmadım pek ama sonra bi baktım 1,4 bar yazıyo... cocuklar indirmiş lastigi...

Geri