Astra h daki orjinal xenon far XENON MU? BI-XENON MU?

daskinoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaşlar..bilenlere soruyorum..fabrika çıkışlı olarak 2006 ya kadar cosmo donanım ve elegance donanım+ xenon paket ve 2006dan sonraki cosmo donanım+xenon paket li astralardaki basınçlı far yıkamalı,otomatik yükseklik ayarlı xenon farlar XENON MU BI-XENON MU?...

bi xenon

bi xenon..

beyler AFL deki Xenonlar Bi-Xenon değil mi normal Xenon pakette sadece Xenon var diye biliyorum

arkadaşlar az önce arabanın yanındaydım..uzunları yaktım...park lambasının olduğu yerdeki halojen far yanıo..keza selektör yaptım yine aynı..benim xenon lar kesinlikle bi-xenon değil...yoksa afl paketli astralardaki dönen farlar mı bi-xenon?...

o zaman bi xenon değil arkadaşım içinden yanması gerek...

hangi sınıf mercedes yalan söylemiyim ama E sınıfları (önceki kasa) onlarda da bi-xenon ama selektör yapınca aynı zamanda uzun halojenler de yanıyor diye hatırlıyorum. Yani astrada da öyle birşey olabilir mi ?

sadece halojenlermi uzun yapıyor ? xenon da hareket yokmu ? öyleyse bi-xenon değildir.

hangi sınıf mercedes yalan söylemiyim ama E sınıfları (önceki kasa) onlarda da bi-xenon ama selektör yapınca aynı zamanda uzun halojenler de yanıyor diye hatırlıyorum. Yani astrada da öyle birşey olabilir mi ?

sadece halojenlermi uzun yapıyor ? xenon da hareket yokmu ? öyleyse bi-xenon değildir.

evet sadece halojenler...benimki normal xenon da,merak ediyorum afl paketli astralardaki xenon lar bi-xenon mu?..çünkü forumdaki bazı arkadaşlar kendilerinden çok emin bir şekilde bi-xenon dediler..onlarda belki AFL li xenon vardır ve onlardaki bi-xenon dur...

Astralardaki bildiğimiz xenon. afl farlardaki bi-xenon diye biliyorum

Son düzenleme:
Geri