Astra H Bluetooth

şua audio twin i halletiremedim şükrü illet oldum istanbuldan halledebilicek kimse varmı tanıdığın.

Yok abi den butun islerimi samsun reiste yaptiriyorum, ama opel team yapimiyomu boyle isleri bence yaparlar, bak simdi opel team tech 2 ile code index programming yapacak codelari hatirlamiyorum TIS 2000 den bakilmasi lazim bendeki suan gitti bilgisayar sapitti, kurar kurmaz soylerim buradan,

012 01 di herhalde. Emin degilim.

ok söylersen birde oraya giderim olmadı.

Hakan bakicam ilk firsatta da bilgisayara format atmam lazim iyice sapitti aket tis 200 hic calismiyo valla. Sinir oldum iki gundur.

ok sağol

Güncel!! Bu konu resim istiyor....Bluetooth ve Twin audio cular

Abi sonunda resim ekliyeyim bari:D

dsc00903p.jpg

By sukru52, shot with K800i at 2009-11-06

dsc00906cf.jpg

Ama super bir olay daha nediyeyim, Suan fark ettim twin audio dan foto almamisim.:(

Abi sonunda resim ekliyeyim bari:D

dsc00903p.jpg

dsc00906cf.jpg

Ama super bir olay daha nediyeyim, Suan fark ettim twin audio dan foto almamisim.:(

Eywallah büyüksün..Senin çalışma yazılarını toplayalım PDF felan haline getirelim Baş ucu klavuzu olsun.. :tesk:

bu forumdaki ADELETSİZLİKTEN DOLAYI bu yazı silinmiştir

Son düzenleme:
bu forumdaki ADELETSİZLİKTEN DOLAYI bu yazı silinmiştir

Son düzenleme:
Şükrü bu bluetooth ünitesi tam olarak nerede bulunuyor. Hani orayada bakayım, belki hazır kablosu vardır. Şu ana kadar kablolar hep çıktı, belki buda çıkar. Tis 2000 ve Epc var ama pc vista olduğu için bakamıyorum.

Geri