Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yani oda ironik bir şey türkiyenin en çok satan en yaygın parçası böyle avuç içi kadar ufak bir aksesuarı mevcut tutmuyor olsada bir dünya paraya satıyor
sukru52 ve darkmoon
Cevaplar için teşekkür ederim, gerçekten hoş duruyor. Çok fazla kullanılacağını sanmasam da, arabaya karizma ve satışta değer katacağı kesin.
sukru52 ve darkmoon
Cevaplar için teşekkür ederim, gerçekten hoş duruyor. Çok fazla kullanılacağını sanmasam da, arabaya karizma ve satışta değer katacağı kesin.
ben twin audioyu takdırdım bağlantı yok öyle görüntü sadece ben bağlantı yaptırdım mı benim esasen amacım başka twin audiyoyu akıllı kullanırsanız sırf arka tarafdaki değil şöförün bile işine yarar misal kablosuz kulaklıkları var artık
bu kulaklıklar sayesinde mesela uzun yolda molalarda yada arabanızdan uzakda arabanızın teybini bangır bangır açmadan kro gibi güzel güzel efendi efendi müzik dinleyebilrisiniz.. tabi bu benim teorim hayata twinaudioyu aldık kulaklıkda kolay bir bağlatamadık bağlatırsam ben iki çift kablosuz kulaklık alıcam torpidoda dursun..
Kablolama işinden tırsmasam bende başlıyacağım ama kablolama tırstırıyor.
Ebay.de sitesinden alım işleri nasıl yapılıyor acaba. Twin Audio ve Bluetooth buldum ama hiç bir yerde PayPal gözükmüyor. Acaba bu sitede PayPal uygulanmıyor mu? Twin Audio için PayPal hesabı oluşturacaktım ama göremeyince vazgeçtim. Süreside az kalmıştı. Alış veriş yapan arkadaşlar bilgi verebilirlermi acaba.
Şu ebay.de ye bir türlü üye olamadım. Gidiyor Twin Audio.
Gitti. 38 Euro ya satıldı. Ne uyuz bir site burası. Kullanıcı isimini şifreyi giriyorum acayip bir yere yöneltiyor. Mail adresime gönderdikleri mailde ne kadar link varsa tıkladım ama gene beni tanımadı bu site.
Emeklerinizin sonuçlarını almaya başladınız artık. Tebrikler. Çokda kolay olmayan işler bunlar. Darısı bizim başımıza.