Astra H Bluetooth

Zor olan kablolama ancak yapilmaz degil. Bence bir hurdacilari dolas bulursun, ancak ses tasiyacak iki kablo var yesil-beyaz ve mavi-kirmizi bunlar bildigimiz anten kablolarinin disindaki sarimli kablo ile sarilmis bir korumanin icinde gidiyor, aksini kullanirsan ses bozuk olur kanisindayim. Ben onlardan kullandim. Hurdacilarda var.:cool:

yaw bu kabloların bir ismi olsa iso yazıyor ebayda 10 euroya var onlardanmı acaba öyleyse alırım ebaydan

Valla isim bilmiyorum. Benim aldigim setin icinden direk cikti vardi. Ancak soket yoktu sadece. Onuda soylediydim, astranin ic aydinlatma kismindaki soketle ayni. Bence kesilme ebay e falan, uclari olmaz sokete sokamazsin falan git bir hurdaciya lazim olan kablonu al. Cunku uclar sokete tam oturuyor orjinal kablo kullanirsan. Ben ebayde hic iki tarafida gozuken kablo gormedim. Bence ugrasipta teyp tarafini uclari ile sokmemitir. Kesip almistir adiler.:D

tamam :D programlama kısmı basitmi acaba :D

aklıma geldi sonradan arkaya bir mp3 player atsak bu kadar ızdıraba deymezdi ama lanet olsun içimizdeki şu orjinallik sevgisine neler yaptırıyor adama :D

Güncel!! Bu konu resim istiyor....Bluetooth ve Twin audio cular

Güncel!! Bu konu resim istiyor....Bluetooth ve Twin audio cular

Abi unutmusum ben burayi ilk firsatta atayim fotolari:):D

benim audio twin duruyor kaç servise gittim saçmaladılar yok teybin değişmesi geerkmiş yok bilmemne uğraşmak istemediler başlarından savdılar hayla arabanın arkasında duruyor ama atıl şekilde işlevsiz.. en kötüsü bir tesisatçıya götürücem ne memlekette yaşıyoruz işden kaçıyoruz resmen zoru gördükmü paçalarımız tutuşuyor işimiz gücümüz basite kaçmak..

eee ne yapacakmisiz hepsi bir arada alip kafayi yormayacakmisiz dimi ama..:D

öyle audio twin bu gün türkiyede zafira hariç oda tüm zafira larda değil üst modellerde hiç birinde yok bluetooth zaten yok ama bluetooth gene bir ton firmalar ek aparatlar üretmiş güzel şeyler var bizim arkadaşın arabada var parrot minnacık bir şey ama bir ses çıkıyor ve bir sesi alışı var yok böyle bir şey.

eee ne yapacakmisiz hepsi bir arada alip kafayi yormayacakmisiz dimi ama..:D

Abi tabii sen almanya da bul al burda yok ki, opelin pazarlama politikasi bildigin gibi degil, neyse ben yakinda senin arabayi gecicem ama:D

Birde Bluetoth guzel bir olay, opel yeni koydu TR deki araclara insignia da var mesela,:eek:

Ben arabayi alirken cogu sey opsiyon listesinde bile yoktu, mesela bluetooth,twin,renkli ekran vs iste.:mad:

Geri