Astra H araca yağmur sensörü taktırmak

kamyoncu61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hepinize selamlar. 2007 model Astra h aracıma yağmur sensörü taktırmak istiyorum.2 alternatif var: 1. Çıkma Astra h elegance yada cosmo yağmur sensörü 2. Tüm araçlara uyumlu "üniversal sensörler". Gönül isterki orjinalini bulalım fakat ne kadar çıkmacı aradıysam Astra h yağmur sensörü bulamadım ellerinde. Üniversal sensörlerden taktırsak ekstradan aktif etmek ve kapatmak için özel bir düğme var o düğme orjinalliği epey bir bozmakta. Eğer bu işi bilen üstadlarımız da fikir verirse bir sorum olucak. Bu üniversal sensörü alıp taktırsak ve tech 2 den yağmur sensörünü aktif yapsak. Fasıla moduna aldığımız zaman sensörü tanırmı? (öğrendiğim kadarıyla enjoyların da tech 2 den bazı özelliklere açılma durumu varmış. Cruise control, yağmur sensörü gibi) Yurtdışından kargo dahil 60 dolar civarı getirticem eğer çıkma bulamazsam. Elinde çıkma yağmur sensörü olan varsa da lütfen ulaşsın bana. Lütfen kıymetli fikir ve cevaplarınızı paylaşın. Teşekkür ederim.

universal olanla sizin aracın beyni arasında iletişim kurmanız imkansız. alacağınız universal yağmur sensörünün düğmesini gizli bir yere (torpido) koyarsınız, o şekilde kullanırsınız. bir sorun olmaz. bazen universal kitler orijinali aratmıyor ve orijinalden kat be kat ucuza mal oluyor. bence...

Siz olsanız çıkmacıları biraz dahamı kurcalardınız yoksa üniversal olanımı alırdınız?

corsa d lere takılıyor mu yağmur sensörü ve fiyatı nedir serviste

tek parça ise çıkmacılardan almanız mantıklı ve mümkün. ama bu 2-3 parçadan oluşuyorsa çıkmacılardan bulmanız çok zor, bazen imkansız oluyor. universal kitlerin avantajı parça aramıyorsunuz. en ufak plastik kelepçesine kadar pakette her şey hazır oluyor. tercih sizin...

Ben olsam orijinalini bulmaya çalışırdım. Hem far sensörünüz de olur.

ön cam + yağmur sensörü + yağmur sensörü plastik aksamı (2 parça) + karartmalı ayna ve benim bilmediğim soketlere ihtiyacınız olacak. gönül orjinal olsun ister ama inanın çok zahmetli bir işlem.

Geri