astra g yan dikiz aynası yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melih06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melih06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel astra 2008 model astra g marka arcımın sağ yan ayna kırıldı plastıkte herhangi bır sorun yok içindeki cam kırıldı bütün bır ayna mı almam gerek sadece cam satan bır yer varmı ankara acıl yardım arkadaşlar

İnternette sadece cam satan siteler var.

kardeşim yenimahalle tarafına işin düşüyorsa eğer belediyenin yanındaki shell in tam karşısında oto cam ayna dükkanı var.orda cam kesip güzelce yapıştırlar.komple almana gerek yok tabii ki.

Yanlışta biliyor olabilirm ama twinportlarda aynalar ısıtmalı olmaması lazım eğer ısıtmalı ayna değilse netten bul ve al montajını bir tamirciye gitmeden kendinde yapabilirsin
ama ısıtmalı ise biraz sıkıntılı olacaktır o zmanda orijinalini takman lazım olacak
ithal takarsan ısıtmama gibi sorunlar yaşarsın ki ben o sorunu yaşadığım için biliyorum
orijinali için servisten başkada alma orijinal diye astılıyor değildir büyük coğunluğu

Son düzenleme:
yardımlarınız için tşkler arkadaşlar

yetkili serviste de sadece cam satışı olmalı diye hatırlıyorum.. Ahmet arkadaşımızın da dediği gibi ısıtmalı ise sıkıntı olabilir. araban daha yeniymiş. bence yetkili servise bi sor sadece camı..

Ayna

Arkadaşım bende Sağ yan ayna camı var orjinal ısıtmalı benimkine çapmışlardı plastik gövdeden kırıldı ama ayna sağlam ve orjinal

30 liraya verebilirim

Yazın benim de sol aynam kırılmıştı.Yetkili servise sordum 300 lira gibi bir fiyat verdi özel servisleri dolaştım ostimde hurdacıları dolaştım bir yerde orjinal çıkmaya farklı renkte 150 lira dedi almadım başka bir yerde kapaksız orjinal aynaya 50 lira verdim kapağı yapıştırıp boyatmaya ve takmaya da 50 lira verdim 100 liraya patladı. Kapak önemli çünkü yapıştırması ve boyanması bayağı zahmetli twinportta ısıtmalı olduğu için yan sanayi olmuyor kaskoyu bozmadan kaskodanda halletme imkanı varmış ben daha sonra öğrendim kaskoyada sorabilirsin geçmiş olsun.

Aynanın ısıtma pedi o aynanın arkasındaki yapışık olduğu plastik parçanın içinde.
dolayısı ile herhangibir ayna da alıp yapıştrabilirsin. yine ısıtmalı olur.
Ama yine sadece ayna olmalı. arkasındaki plastikle birlikte değiştrirsen ısıtman iptal olur.

opel astra 2008 model astra g marka arcımın sağ yan ayna kırıldı plastıkte herhangi bır sorun yok içindeki cam kırıldı bütün bır ayna mı almam gerek sadece cam satan bır yer varmı ankara acıl yardım arkadaşlar

Arkadaşım bende Sağ yan ayna camı var orjinal ısıtmalı benimkine çapmışlardı plastik gövdeden kırıldı ama ayna sağlam ve orjinal

30 liraya verebilirim

herhangi bir yerden orjinal olmayan ayna takacağına arkadaşın camını almanı tavsiye ederim, çünkü sol taraftaki ayna ile farklılık gösteriyor

Geri