astra g yan dikiz aynası yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melih06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vectra b nin sadece ayna camini 130tl ye yetkili serviste degistirdim ama kasko odedi kaskon varsa hic para verme

arkadaşlar yan aynam ısıtmalı değil plastiktede hiçbir sorun yok sadece iç cam kırık

ısıtmalı olmaması cok daha kolay olacak cıkmacıları veya direk ayna cam işi yapan birinede gidip halledebiirsin montajıda cok basit ankaradasın cıkmacı coktur güven oto var adresini felan bilmiyorum ama google amcaya güven oto ankara yaz onlarda kesin olur cıkma bulursan daha iyi olur belki daha ucuz yoluda halledilebilir ama 5 liran fazla gitsin temiz olsun

ısıtmalı olmaması cok daha kolay olacak cıkmacıları veya direk ayna cam işi yapan birinede gidip halledebiirsin montajıda cok basit ankaradasın cıkmacı coktur güven oto var adresini felan bilmiyorum ama google amcaya güven oto ankara yaz onlarda kesin olur cıkma bulursan daha iyi olur belki daha ucuz yoluda halledilebilir ama 5 liran fazla gitsin temiz olsun

ahmet ben geçenlerde bire bir edindiğim tecrübeden artık çıkmacıya hiçbir arkadaşı yönlendirmeyelim derim.kan emici çakallar topluluğu orası zaten ilgilenmiyolar arkadaş sıfır alsa 5 lira vereceği bir ürüne en az 7-8 lira isteyecekler çıkmacıda.neymiş arabanın orjinalinden çıkma olduğu içinmiş.

benim üstte verdiğim adrese gidersen sorunun ekonomik ve kökünden çözülecektir kardeş.fazla aranmana gerek yok bence...

ostim sanayide çıkma ayna 120 tl dediler bende almadım sadece camını satan bir yer buldum 20 tl ye camını aldım aynamın plastiğindede bir sorun yoktu p.tesi şaşmazda bir ustaya taktıracam umarım bir sorun çıkmaz yardımlarınız için tşk ler.

konuyu hortlatcam benım ayna kırık sol ayna aldım nasıl degıstırcez asılcazmı gecmelı benzıyor ayna

tesekkurler emın sagolasın

Geri