- Konuyu Başlatan
Eksiltme varmı hocam ?Shell helix 10-40 tavsiye ederim,çok güzel bir yağdır.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:31 ----------
Fatih hocam Opelim.net yönetimi beni Affetsin ***********dan mobil super 2000 5w30 aldımaklıma sahte yağ geliyor. mobilin piyasada çok sahtesi var. arabada sıkıntı yoksa 5-30 eksiltmez zaten. araca mobil 1 5-30 tavsiye ediyor zaten...
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:35 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:33 ----------
Motor sanrım kurum temizliği istiyor Würth enjektör temizleyicisini denicem4 bin km'de yağın simsiyah olduğunu yazmışsınız, asıl garip olan bu. Araç dizel olsa normal olurdu.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:37 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:35 ----------
:sulanma:
Valla kimisi Mobil diyor kimisi Castrol .Ben Castrolle Mobilin bi farkını göremedim ama sanki castrol biraz daha sessiz çalıştırıyor motoru. Piskolojikte olabilir.
Çok sevdiğim ve 10 yıldır bu arabaya binen bi abimizde GM nin siyah bidonunu al o dışardan geliyo çok iyi dedi bi sitede buldum 5 litre 58 TL onu almayı düşünüyorum