Astra g x16 aŞiri yaĞ yakma

Bor katkısı para tuzağından başka birşey değil bu ürün bu kadar makbülde neden araçların kullanım kitapçığında önerilmiyor?Kullanma kılavuzunda ne yazıyorsa onu kullanın geçmiş olsun.

Ustamı aradım Nasıl yağ koymuştuk dedi mobil 5w30 dedim normal dedi o yakar dedi bidahaki gelişine 10w40 al dedi . Şimdi bizim Astra g ye en iyi giden Castrol mü Mobil m i( GM mi demicem onu arabama sokmam yağ diye :D ) Marka öneriniz nedir ? Yorumlarınız için Çok Çok Teşekkürler :bir:

Shell helix 10-40 tavsiye ederim,çok güzel bir yağdır.

Ben Castrolle Mobilin bi farkını göremedim ama sanki castrol biraz daha sessiz çalıştırıyor motoru. Piskolojikte olabilir.

4 bin km'de yağın simsiyah olduğunu yazmışsınız, asıl garip olan bu. Araç dizel olsa normal olurdu.

aklıma sahte yağ geliyor. mobilin piyasada çok sahtesi var. arabada sıkıntı yoksa 5-30 eksiltmez zaten. araca mobil 1 5-30 tavsiye ediyor zaten...

arkadaşımın golf 4 ü var,mobil 10-40 da eksiltme yaptığını castrol de yapmadığını söylemişti,yinede karar sizin,zaten 10-40 da azlatcaktır eksiltmeyi :)

yağın kararmasıyla ilgili şöyle bir bilgi okumuştum uzun zaman önce yine buldum.

Motor yağının görevlerinden birisi de temizliktir. Kaliteli bir motor yağı, içeriğindeki katıklar sayesinde, motorda oluşan kurum parçalarını dağıtarak bünyesine alır, metal yüzeylere yapışmalarını engeller. Metal yüzeylere yapışanları da deterjanla temizler. Bu nedenle motor yağı kirlenerek rengi kararır. Dolayısıyla kirli görünen motor yağı görevini iyi yerine getiriyor demektir.

Ben mobil 10-40 kullaniyorum 109000 km aracim ve en ufak bir yağ yakma problemim yok. Sizin aracınız içinde 10-40 daha uygun diye biliyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 bin km'de yağın simsiyah olduğunu yazmışsınız, asıl garip olan bu. Araç dizel olsa normal olurdu.
İyi Bir motor yağ motoru temizler siyahlaşır,bu o yağın kalitesini gösterir.sonuçta motor yeni değil ve kaliteli yağ motoru kurum balçıkları temizler söker

Geri