LED ampul işini biraz daha geliştirdim. Türk işi çözümden daha profesyonel bir çözüme geçtik.
Novelcar sitesinden led ampul hata gidericiler aldım. Dirençli bir sistem.
Normal ampul duyuna bunun duyu takılıyor ve modülün duyuna da ampul takılıyor. Ancak duylarını falan kullanmayıp tesisata paralel de bağlanabiliyor. Ben de paralel bağladım.
Duy kısmının kablolarını kullanmayacağım için kesip elektrik bantıyla bantladım. Diğer kısmındaki ampul dibi olan yerin de kablolarını kesip tesisata bağladım. Siyah şase, kırmızı (+) 12V. Sağ ve sol sinyal için ayrı ayrı 1er tane kullandım.
Stoplara da 3 uçlu olanı bağlamam gerekti. Çünkü bu modül olmadan parklarda led ampuller yanarken spoilerdeki ledlerden 3 tanesi de yanıyor. 3 kablolu olandan siyah yine şase, beyaz park, mavi fren. Sadece fren bağlantısını yaptım, parkı bağlamadım. Bu bağlantıyla problem kalmadı.
3 modülü de plastik kelepçeyle birbirine bağladım. Ardından sol stopun altındaki boşlukta en dibe sabitledim. Parkı bağlamamamın sebebi, normal olarak gece parklar hep yanacağı için modül ısınıyor. Sağa sola değip zarar vermesinden ve kelepçeleri koparmasından korktum. Zaten parkı bağlamama gerek te yoktu. Frenler ve sinyaller park gibi sabit ve sürekli yanan lambalar olmadığı için problem yok.
Bir süre takip edicem. Bir terslik sezersem tampon içine indiricem. Eğer çok ısınırsa hava akımı orada soğutur.