astra g motor performansı ıstıyorum + 45 hp

fırat ısık

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm astracı arkadaslar aracım astra g 2001 model elegance aracımın motoruna bırkac sey eklemek ıstıyorum hp bakımından + 45 50 beygır verecek parcaları takmak ıstıyorum acaba hangı parcaları takmam lazım kı bu hp gucu alabıleyımöm tafsıyenızı beklıyorum ve bıde fıyatlarını beklıyorum

atmosfer araç için o beygirler zor. aracı turbolaman lazım.en iyi ihtimalle dereceli egzantrik yazılım,headers falan desen 15-20 beygir ancak olur.tabi egzantriklerin derecesi arttıkça rolanti bozma sorunu olacaktır.turbolamak 6-7 bin lirayı bulur.

Ciddi rakamlardan bahsediyorsun, ben olsam hatırı sayılır miktarda para harcayıp orjinal olmayan bir makineye sahip olacağıma o güce sahip olan orjinal bir araç alırdım.

üstüne zaten 10 bin tl rahat harcama yapıcaksın onun yerine vectra c 2,0turbo almanı tavsiye ederim

kardeşim atmosferik besleme istiyosan o hp ler cok zor. ama atmosferikte yardımcı olmaya çalışırım. volant hafifletme veya iptali. seramik headers en az 51mm düz boru seramik olursa bronz debriyaj. güzel bi hava filitre kiti ile 10-15 hp alırsın diye tahmin ediyorum.üstüne beyne yazılım atarsan hepsi ile beraber 30 hp bigi bişey alırsın. ben bunlarla uğraşmam turboya gircem diyosan allah yardımcın olsun:D

aracı turbo dizel bir araçla değişirsen yazılım turbo büyütme eksoz vb işlemlerle dediğin değerlere ulaşabilirsin

bu yaşta +45hp....

helal.....

:alkis::alkis::alkis:

Firat, bu kiti tavsiye ederim..

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=64098

sirf egzantrigin fiyati 2 milyara yakin.. bu kit 1 lira.. gercekten saka gibi ama anlayan bilen yok galiba :( bu kit ile iyi bir yazilimla ve mantzel emme manifoldu + headers ile 140 HP olmaman icin hic bir neden yok !!

Son düzenleme:
bahadır kardes yasımda ne var anlamadım sen benden 1 yas buyuksun :D

anladığım kadarıyle arabyı satıp 2500 motorlu bı canavar alıp o canavarın motroru ustunde oynamam lazım ben yıne orjınal 100 adat beygırlerımle takılayım en guzelı

Geri