Astra G kasa ABS lambası

Dj_metatron

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hayırlı forumlar dostlar.

2005 astra G kasa arabamın ABS lambası kontagı cevirince yanıyor aracı calıstırınca hemen sönmuyor diğer tüm ikazlar sönüyor.oda 5-6 sn. sonra sönüyor .Bazende hemen sönüyor .Gec sönmesinni nedeni nedir acaba?

Calışırken sıkıntı yok sönük duruyor.

ben aküyü değiştirdikten sonra olmuştu benzer sorun ( corsa d ) araştırmalarım ve ustaların söylediklerine göre akünün gücü yetersiz kaldığı durumlarda sensör kendi sinyalini geç gönderiyormuş bundan dolayı check olayı 1-2 saniye daha geç oluyormuş ondan geç sönüyor dediler. Tabii konu hakimi arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.

ben aküyü değiştirdikten sonra olmuştu benzer sorun ( corsa d ) araştırmalarım ve ustaların söylediklerine göre akünün gücü yetersiz kaldığı durumlarda sensör kendi sinyalini geç gönderiyormuş bundan dolayı check olayı 1-2 saniye daha geç oluyormuş ondan geç sönüyor dediler. Tabii konu hakimi arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.

aracı 2 gün kullanmadım. bugun yaptı. birde calıştırınca ibreler hepsi düşüyor sonra yerlerine geliyorlar (hız ve devir) . ben aracı aldıgımdan beri öyle .buda aküylemi ilgili

Oncelikle yanlis yazmisim beyler kusura bakmayin. Bugun kullaninca anladim. Sorunun dogrusu șöyle kontagi 2 konumuna getirince abs isigi sonuyor calistirinca tekrar yaniyor 2-3 sn. yaniyor sonra sonuyor. Fakat 2. 3 ve . 4. Calistirmamda normal oldu yanmadi yani. Ama dün her calistirmamda 3 sn yanip sonra sondu.

Bisey daha eklemek istiyorum araci calistitinca hiz ve devir hatta benzin gostergesi( benzininkinden kesin emin degilim) sifira kadar dusup tekrar eski konumlarina geliyor. Ben araci aldigimdan beri boyleydi .bunun sebebi nedir?

Yorum yapacak yokmu dostlar?

Sorun yok normal. Çalışınca sönmezse veya tekrar yanarsa arıza var demek.

Porya üstünde abs soketi var bunlarda temassızlık oluyorsa zaman zaman onlardanda yapabilir diye tahmin ediyorum,emin olmamakla beraber.

Sorun yok normal. Çalışınca sönmezse veya tekrar yanarsa arıza var demek.

butterfly dostum calışınca tekrar yanıyr ama 3 sn. sonra sonuyor..neyse bi poryodaki sensore bakim belkide ondandır.Bazı forumlarda akü zayıflamasından diyolar ama .burdada bir arkadas oyle dedi.

Bisey daha eklemek istiyorum araci calistitinca hiz ve devir hatta benzin gostergesi( benzininkinden kesin emin degilim) sifira kadar dusup tekrar eski konumlarina geliyor. Ben araci aldigimdan beri boyleydi .bunun sebebi nedir?

senin sorunun yüzde 90 aküden. Akü göstergesinin yeşil yandığına aldanma. aynı sorunu önceki aracımda yaşamıştım, bir süre sonra muhtemelen kış aylarında akü sorunundan yolda kalabilirsin. her ihtimale karşı yanında takviye kablosu bulundur.

Geri