Astra f tam sağa ve tam sola dönüşlerde ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkem07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımı yeni aldım 80 000 km de yetkili servis bakımlı , çok memnunum fakat tek sorun özellikle geri çıkarken tam sağ ve tam sol yaptığımda gacırdama sesi geliyor , acaba sorun nedendir.

f kasa ve 80 bin.ilginç.

Güle güle kullanıın sadece geri geri giderken mi geliyor ?

rot başları akisler e baktırın... hidroligini kontrol edin...

Arkadaşlar ön takımına kendim şöyle bir baktım hiç boşluk yok yinede göstermekte fayda var , başka arkadaşlarında yorumunu bekliyorum , aracı emekli bir memurdan aldım bir tane kazası var onunda resmini çekmiş 80000 km ye kadarki tüm bakımları yetkili serviste yapılmış , trigerini 60000 de değişmiş , çok ilginç şeylerde var aracı aldığım adam ilk sahibi kullanma klavuzu , aldığı zamanki astra f lerin fiyat listesi , teyp kodu ,garanti belgesi ,yani aracı ilk aldığımızda verilen herşey mevcut istediğiniz birşey varsa elimden geldği kadar yüklemeye çalışırım , kullanma klavuzu falan .

Güle güle kullanıın sadece geri geri giderken mi geliyor ?

Teşekkürler BURAK geri geri giderken daha çok geliyor fakat ön ön giderkende geliyor , önemli nokta tam sağ ve tam sol yaptığımda geliyor.

güle güle kullanın aracı.tebrik ederim çok şahane bir seçim o kadar temizini bulsam astra f yi ölene kadar kullanırdım heralde.

Z-rot kampanalardan olabilir direksiyonun hidrolik pompası karşı basınçla karşılaşıyor ondan olabilir diyecem ama benim araçta öyle bir ses yok.

fikrim yok arızalarla ilgili ama 80binde fi görünce ağzım sulandı

güle güle binin çok iyi denk gelmiş.

rot başları akisler rot kollarını kontrol ettirin

Geri