Astra f tam sağa ve tam sola dönüşlerde ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum, şimdi yetkili servis kayıtlarını inceledim , ön takımdan sadece rot kolu değişmiş , heralde bütün ön takım bize patlayacak , temiz araba bulmanında zararları bu işte , 80 000 de daha hiç bakım yapılmıyo , bütün masraflar bize denk gelecek . sağlık olsun

komple ön takım değişmez tahminen
ben de 84bindeyken almıştım ön takım halen aynı. 5 yıl ve 90binkm geçirdik beraber ;)

O zaman çok iyi abi , bu arada forumdaki adminlerden affetsin konu açmadan önce kendimizi tanıtmamız lazımmış kusura bakmayın yeni gördüm mesajı hemen , o bölümde kendimi tanıtacağım , ayrıca ilk defa bir forumda sorulan sorulara bu kadar çabuk yanıt aldım , çom çok teşekkürler.

sorunun ne oldugunu ögrendikten sonra yazarsan sevinirim...

Iyi gunler, arkadasim bu ses, kis oldugu icin koruklerden gelmis olabilirmi? cunku soguktan oradaki korukler sertlesiyor, benimkisi sadece bir yorum ..

önden çekişli araçlarda aks kafalarında boşluk olduğunda bu ses tüm arabalarda geliyor.daha önceki aracımda sizin sorundan vardı, aks kafaları değitiğinde düzeldi.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim , sorun çözüldü aks kafalarındanmış şimdi hiç ses yok , bu arada arabam 90 000 oldu malum hergün ankara kırıkkale , 5 6 kerede istanbul çankırı yaza kadar 110 000 i görür heralde , aks kafalarından başka sorun çıkartmadı aracım sadece şu vites kolundan zırıldama sesi gelmese çok menunum.

benim aracımda astra f 95 156 000 de aynı sorun bende de var sağ ön amortisörden geliyor amortisör değiştirdim tam 3 kere söktürdüm taktırıyorum bir hafta biniyorum ses tekrar geliyor kaba bir kapı gıcırtısı gibi sorun amortisör bilyasının (rulman) üstündeki pul (rondela) az geliyor ilk seferinde pul takmamışlar unutmuşlar ikinci seferinde dede az geldi bende bir daha söktürmedim kolay sökülmüyor öyle devam ediyorum

Geri