Astra F Kullanıcıları Buraya

Sercan Rar dosyayı burdan mesaj bölümündeki eklentiler aracılığı ile yüklemeyi dene...Ataş seklinde olan yere tıkla..Gözattan bilgisayarından seç ve yükle de..Belki olur...Ayrıca Rapidden verdiğin link hatalı olmuş error yazıyor sayfada....

Herkese iyi günler F kulübü veeeee en sonunda kasırganın sorunu çözüldü :) ve tahmin ettiğim gibi buji kabloları ömrünü doldurmuş malesef :( ve buji kablolarını teste sokulup bakıldığında bir buji kablosunun çalışmadığını ve diğer kablolarında normal seviyesinin oldukça altında olduğu tespit edildi :( ve normalde fiyatı 400 iken kampanya sayesinde işçilik dahil 300 e hallettiler ve şimdi kasırga o efsane gücüne yeniden kavuştu :) hatta ve hatta daha fazlasınıda yakaladık aracın sesi gidişi hele hele ışıklarda kalkışı bile değişti :o

Aklıma gelmişken anlaşmalı yetkili servislerde chek-up ücretsizmiş ;) şehrinizdeki yetkili servise arayıp bi soruın derim çünkü benimde haberim yoktu :) ve saolsun ordaki usta şöle genel bi kontrolden geçirelim dedi aracı burdaki servis sadece yağını suyunu kontrol etti ama haberiniz olsun dedim :)

Burak hayırlı olsun...Darısı bizim başımıza artık...Şimdi dahada keyifle binersin kasırgaya...

Sercan Rapidi kullanabiliyorum,dün gece hata verdi...Paylaşım için tekrar çok saol....

Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum...Dün internete sigortam nette kasko bedellerini ögrenmek için girdim..Yaşı büyük olduğu için aracın,beni müşteri temsilcisine yönlendirdi telefonumu istedi ve 1 iş günü içerisinde bana döneceklerini yazdı...Bu sabahta düzgün konuşmalı,arkasında kalabalık gürültü fonu olan (yani sanırım ofis gibi bir yer) biri aradı ismi Tolga....Benden plaka ve tc kimlik bilgilerini aldı...Plakayı anladım soruşturma amaçlı aldıda,tc kimlik numaramı ne için almış olabilir merak ettim...Paranoya oldu bende birden....
Bu arada 10 yaş ve üzeri sigorta işlemlerini sadece Koç Allianz yapıyormuş...Bana Koç Alianzdan bilgi alıp tekrar döneceğini söyledi...
Sizce herhangi bir sebeple tedirgin olmama gerek varmı?

Alican ehliyet hayırlı olsun ;)
Burak kasırganın eski gücüne dönmesine sevindim

bu arada arkadaşlar xenon taktırmayı düşünüyorum (angelsız malum angel fiyatları 350 den aşağı yok)
2yıl garantili texon marka . Bu marka hakkında bilgisi olan varmı?

;);)
Sercan çok teşekkür ederim uzun süredir bende bunu arıyodum ve sayende elimde artık kullanma kılavuzu var (yuuuu-pppiiiiiiii):)
önemli değil ne demek bende başka bi yerden indirdim yapan arkadaşın emeğine sağlık..bende bulunca çok sevindim..gerekli bir şey..

Burak hayırlı olsun...Darısı bizim başımıza artık...Şimdi dahada keyifle binersin kasırgaya...

Sercan Rapidi kullanabiliyorum,dün gece hata verdi...Paylaşım için tekrar çok saol....
mutlu abi indirebilmene sevindim....güle güle bak...:D

bu arada ben bugün kızımın plakalarının etrafındaki siyah boyasını söktüm artık sadce hatf ve rakam çok güzel göründü...tiner ile yaptım...aklınızda bulunsun..
;)

Alican ehliyet hayırlı olsun ;)
Burak kasırganın eski gücüne dönmesine sevindim

bu arada arkadaşlar xenon taktırmayı düşünüyorum (angelsız malum angel fiyatları 350 den aşağı yok)
2yıl garantili texon marka . Bu marka hakkında bilgisi olan varmı?

Önder mercek olmadan yapma...Hem orjinal kadar iyi göstermiyor hemde cok fena göz alıyor....

;);)
önemli değil ne demek bende başka bi yerden indirdim yapan arkadaşın emeğine sağlık..bende bulunca çok sevindim..gerekli bir şey..

mutlu abi indirebilmene sevindim....güle güle bak...:D

bu arada ben bugün kızımın plakalarının etrafındaki siyah boyasını söktüm artık sadce hatf ve rakam çok güzel göründü...tiner ile yaptım...aklınızda bulunsun..
;)

Sercan ben benimkinin aynısında bir arabada gösdüm plakalıksız yapıştırma plaka,hiç hoşuma gitmedi...bende düşünüyordum ama bu yüzden vazgeçtimm..

Geri