Astra F Kullanıcıları Buraya

:eek:Amanın aramızada bir canavar varmış...Doktor korkuyorum.....:eek: Hemde 4 sene..:eek:
:kop:güzel espri:kop:ama onun da bir tadı vardı be mutlucum.sen kaçmadın mı yoksa hiç:confused:ufak tefek maceralarımız vardır hepimizin;)

beyler bu arada bizim arabanın teknik verilerini atabilirmi elinde olan varsa bekliyorum.

:D :D Kaçtım ama altımda bisiklet vardı....Buda sosyal mesaj olsun :p

:D :D Kaçtım ama altımda bisiklet vardı....Buda sosyal mesaj olsun :p
ya sen bana bakma ben araba manyağıyımdır tam:Dhatırlıyorum da 5 yaşımdayken babam ehliyet sınavına çaılşıyordu.ben de onun tepesinde kitaptan trafik işaretlerinin ezberliyordum:Dkuralları öğrenmeye çalışıyordum:D

Tabi tabii trafik kuralları öğrenmek hıhı mutlaka ..... :D

ya benim koltuk acayip gıcırdıo yaaa kırılcak sanırım:D

ya benim koltuk acayip gıcırdıo yaaa kırılcak sanırım:D
ewt aynı sorun benim eski arabadada vardı kullanma klavuzunda koltuğa tek kişilik:D diye belirtmemişlerdi kırıldı:D ama artık öğrendim

Bir zamanlar bendede vardı lakin bakıma girdiğinde bakımını yapan usta ne yaptıysa o ses bakımdan sonra kayboldu :)

arkadaşlar bende 1998 model astra f 1.6 16v sedan var evet biraz sert araba ama ben çok memmnunum bundan önce birçok arabam oldu ama bu arabadan inanılmaz memnunum biraz sıkıntılar olsada mesela sabahları önder gıcırltılar geliyor direksiyonu çevirdiğimde oda ön amortisör kafalarındaki bilyalardanmış sanırım arka koltuğun altında benzin deposu var depo içideki yakın çalkalandığında o ses de rahatsız ediyor ama radyo açık olduğunda duymuyorsunuz tabi genel olarak çok memnunum yakında arabamın fotoğraflarını yayınlayacam görürsünüz o zaman genel olarak ben arabamı çok seviyorum.

Falez kardeşim birde bize ismini bahşetsen...Bizde samimi muhabbet etsek dimi...Ne işle meşkulsün mesela,kriz senide etkiliyormu,benzin fiyatları hakkında ne düşünüyorsun,gittiğin ustadan memnunmusun,ne sıklıkla arabanı kullanırsın,hiç başka bir arabayla kendi arabanı kıyasladınmı,carbon clean uyguladınmı,çekişi nasıl....Bu ve bunun gibi muhabbetleri falez nick iyle konuşmak yerine ismini zikrederek konuşmayı yeğlerim....Birde eğer kendini tanıtmazsan fazla bir muhattap bulamazsın ve moderatörler tarafından açtığın konular kilitlenebilir..Benden söylemesii..Eğer imza olayını çözemedim dersen bu konuda yardım edebiliriz...

Geri