Astra F Kullanıcıları Buraya

Alican ehliyetin hayırlı olsun.Gönül rahatlığı ile binmenin tadını çıkarmaya bak.Çünkü ben de bilrim polisten kaçmanın ne demek olduğunu:)15 yaşından 19 a kadar kaçtım:D

İlker abi hiç kaçmadım desem inanır mısın bilmem bende araba delisiyim sizde biliyosunuz kendimi bildim bileli hastalık derecesinde bağlıyım arabalara hatta :D ama babam sağolsun bi kere bile arabayı trafikte vermedi bende böyle bi talepte bulunmadım zaten tabi ufak tefek sokak aralarında filan kullandığım oldu ama oda zorunluluktan filandı ben arabayı hep boş yerlerde kullanırdım. Babam sağolsun dedim gerçek anlamda söyledim iyiki vermemiş bana büyük bi iyilik yaptığını düşünüyorum vermeyerek. Çok sosyal mesaj içerikli bi yazı oldu ama napalım böyle :D

Zaten iki gündür istanbulun trafiği bıktırdı beni :D bakalım yarın ki Eskişehir yolculuğunda napıcam :D

İlker abi hiç kaçmadım desem inanır mısın bilmem bende araba delisiyim sizde biliyosunuz kendimi bildim bileli hastalık derecesinde bağlıyım arabalara hatta :D ama babam sağolsun bi kere bile arabayı trafikte vermedi bende böyle bi talepte bulunmadım zaten tabi ufak tefek sokak aralarında filan kullandığım oldu ama oda zorunluluktan filandı ben arabayı hep boş yerlerde kullanırdım. Babam sağolsun dedim gerçek anlamda söyledim iyiki vermemiş bana büyük bi iyilik yaptığını düşünüyorum vermeyerek. Çok sosyal mesaj içerikli bi yazı oldu ama napalım böyle :D

Zaten iki gündür istanbulun trafiği bıktırdı beni :D bakalım yarın ki Eskişehir yolculuğunda napıcam :D

Alicancım yazın cok iyi olmuş..Belki bazılarıda bu yazından ders cıkarırlar... ;) isim verip deşifre etmek istemiyorum... :):p o kendini biliyor,sayın hocam...

Arkadaşlar bir kaç gün önce belli bi yaşa gelmiş ancak hayatla mücadelesinden araba kullanmaya ve almaya fırsat bulamamış bir arkadaşımıza 14 800 ytl ye 82 000 km de 2003 Hyundai elenatra aldık . şu aralar eğitimlerimiz sürmekte çok da başarılı gelişmekte (eee hoçası kim ) kısaca bu kasa elentra benim hyundai lere olan bakışımı ve ön yargımı değiştirdi.
Baya tok, stabil. yüksek konforlu. iyi işçilik kalitesi ve donanımlı bi araçmış

Abi hayırlı olsun ....O araçtan arkadaşımda vardıı...Çok iyiydi..Dizaynıda güzel...Benim için en göze çarpan artısıda,4 teker disk oluşu....Belki ileride düşünülebilecek bir araç olabilir...

Alicancım yazın cok iyi olmuş..Belki bazılarıda bu yazından ders cıkarırlar... ;) isim verip deşifre etmek istemiyorum... :):p o kendini biliyor,sayın hocam...

boşver Mutlu abi deşifre etmeyelim şimdi.:D ya yanlız ben biraz olduğumdan ufak gösterdiğim için arabayı kullanırken etraftakiler böle garip garip serseriye bak arabayı kaçırmış geziyo bakışı atıyolar sinirim bozuluyor:D

:)
beyler bu arada bizim arabanın teknik verilerini atabilirmi elinde olan varsa bekliyorum.
ilker abi bende türkçe kullanma klavuzu var ama şuan evde değilim sonra eklerim..orda teknik veriler ve bütün herşey yazıyordu dün buldum..herkesin işine yarar tabi astra f sahibi olmalk lazımm..

boşver Mutlu abi deşifre etmeyelim şimdi.:D ya yanlız ben biraz olduğumdan ufak gösterdiğim için arabayı kullanırken etraftakiler böle garip garip serseriye bak arabayı kaçırmış geziyo bakışı atıyolar sinirim bozuluyor:D

Alicancım aldırma sen o bakanlara,soranlara kapı gibi ehliyeti göster ve suratlarının aldığı o berbat hale bak ,keyiflen ... ;):D

:)
ilker abi bende türkçe kullanma klavuzu var ama şuan evde değilim sonra eklerim..orda teknik veriler ve bütün herşey yazıyordu dün buldum..herkesin işine yarar tabi astra f sahibi olmalk lazımm..

Sercan bunu bizimle paylaşırsan cok dua ederim ve sevinirim..Dört gözle bekliyorum bu paylaşımı......

evettt sonunda bütün dillerde bulduğum astra f kullanım klavuzu
TÜRKÇE olarak karşınızda resim olarak ..yakınlaştınca okunuyor..off yapamadım eklenmiyo zip olarak büyük geldi ne yapmam lazımki...

Ekli dosyalar

• 10086.webp
    10086.webp
    34.7 KB · Görüntüleme: 19
  • 10002.webp
    10002.webp
    76.3 KB · Görüntüleme: 14
  • 10003.webp
    10003.webp
    67.3 KB · Görüntüleme: 9
Sercan Rar dosyası olarak denesene...Belki bu şekilde yapabilirsinn...

abi rapidshare e yüklüyorum şuan birazdan buraya link veririm ok?

Geri