Astra F Kullanıcıları Buraya

yok ya Mutlu nerde bende o aptal çesarati çook eskilerde kaldı o süratler benim süratim 2500 d/dk 100 km/h nadiren 110-120 o da araç sollarken.. o sürati kardeşim bi arkadaşının arabası ile silivri taraflarında yapmış araç da sanırım mazda xr 8 ben araçı görmedim de binmedim de...
resimde görünen 250 km/h ın 2 cm altında 270 km/h 7200d/dk gibi falan yani kısaca OHA..

Son düzenleme:
http://www.sahibinden.com/temiz_vectraWQQaXQQ11496667WQQpXQQdisplayitem

şu ilana bi bakar mısınız? bi gariplik mi var yoksa vectraların piyasası bukadar düştü mü?

hayret demek şu ortamda 5 bilimeyenli denklem.. her şey olabilir Alllah uzak tutsun sıkışmış yada araba büyük bi sorun olabilir ...ama fiyat aşağı komşum 2004 modelini 23 küsüre verdi 2-3 ay önce ( keriz öncesi ) ben öyle diyorum çünki insanları kiriz var deyip keriz yerine koyuyorlar :mad:

arkadaşlar; motordan şakır şakır sesler geliyor; subablar mı eğildi noldu anlayamadım, yolda giderken birden ses gelmeye başladı; sağa çektim hemen ; trigere falan baktım bişey anlamadım; subablar şakırdıyor; teknik servise konu da açtım , yarım motormu yaptıreacam acaba , bir haftadır kalkışta çekiş düşüklüğü hissediyordum; lpg ayarındandır diyordum ama subablardanmış demek...

selamlar

halil sübaplardan şüpheleniyosan yürütme arabayı...

halil sübaplardan şüpheleniyosan yürütme arabayı...

yürütmedim zaten tamircim geldi ve baktı ; yavaş yavaş gider dedi aldı kendisi götürdü; açtı yavaş yavaş; ekzantrik te subablarda trigerde bişey çıkmadı; silindir kapağını söktü ve conta yaktığını gördük; silindir kapak contası+ ekzoz manifoldu contası+yağ hotumu+gaz kelebeğinin üzerinde bulunan demir bir parça ; hepsine 45 ytl verdim; işçilik te 40 ytl aldı ; 85 ytl ye olay çözüldü şimdi çekiş mükemmelk; çok güzel gaz yiyor; yanlız contayı yakma sebebi buji kablolarını hatalı takmammış; bobini üzerinde 1. kabloyu 4e ,4ü 1e ;2 yi 3e;3ü de 2ye takmışım bu yüzden yakmış contayı; böyle bir hatayı nasıl yaptığımı ve bu kadar zamandır aracın nasıl düzgün çalıştığını hala anlayamadım....

Son düzenleme:
http://www.sahibinden.com/temiz_vectraWQQaXQQ11496667WQQpXQQdisplayitem

şu ilana bi bakar mısınız? bi gariplik mi var yoksa vectraların piyasası bukadar düştü mü?

Alican bencede bir yanlışlık var Adam belkide 26.000 ytl yazacaktı yanlış yazdı,krizden etkilenmiş acil paraya sıkışmış olabilir Murat abinin dediği gibi büyük bir sorunuda olabilir..

yürütmedim zaten tamircim geldi ve baktı ; yavaş yavaş gider dedi aldı kendisi götürdü; açtı yavaş yavaş; ekzantrik te subablarda trigerde bişey çıkmadı; silindir kapağını söktü ve conta yaktığını gördük; silindir kapak contası+ ekzoz manifoldu contası+yağ hotumu+gaz kelebeğinin üzerinde bulunan demir bir parça ; hepsine 45 ytl verdim; işçilik te 40 ytl aldı ; 885 ytl ye olay çözüldü şimdi çekiş mükemmelk; çok güzel gaz yiyor; yanlız contayı yakma sebebi buji kablolarını hatalı takmammış; bobini üzerinde 1. kabloyu 4e ,4ü 1e ;2 yi 3e;3ü de 2ye takmışım bu yüzden yakmış contayı; böyle bir hatayı nasıl yaptığımı ve bu kadar zamandır aracın nasıl düzgün çalıştığını hala anlayamadım....

Halil kardeşim çok geçmiş olsun...Aracı sıfırlamışsın....Aslında benimde motoru rektefe etmem lazım..Çekiş kötü benimde...Sibop lastiklerinden kaçırıyormuş...Neyse darısı bizim başımıza............

Halil kardeşim çok geçmiş olsun...Aracı sıfırlamışsın....Aslında benimde motoru rektefe etmem lazım..Çekiş kötü benimde...Sibop lastiklerinden kaçırıyormuş...Neyse darısı bizim başımıza............

teşekkür ederim; 885 değil 85 ytl ; sadece conta değişti; motoru sıfırlamadık; kapak ta taşlanmadı ; subab lastikleri de değişmedi; zaten yağ eksiltme olayı yoktu; dolayısıyla sadece contayı değiştirdik; bir iki ufak tefek iş daha yapıldı ; kapak eğilmediği için taşlatmadık, zaten hiç taşlanmamış ; araba 135000 km de...

Benim araçta 125.000 de ama adamlar hemen bakalım falan dediler. ilk açma işini 500 ytl den açtılar..duruma göre değişir dediler..1000 ytl ye kadar bile cıkarmış..Taşlama işi olursa tabii...Yalnız tuhaf tarafı ne yahğ eksiltiyorum nede su..Ayrıca suya yağ falanda karışmıyor...Arabanın gidişi iyi ama çekişi düşük..Nerden biliyorsun dersenn,arkadaşta 65 model sedan var ondan..Benimki onunki gibi değil...Sanki sağır gibi..Agresif kullandığımda,dışarda etrafa benzin kokusu yayılıyor..Bunun neden kaynaklandığını henüz çözemedim...

Geri