Astra F Kullanıcıları Buraya

hayırdır hakancım olaydan bi haberim galiba:confused:iş yerinde sıkıntı mı vardı?tekirdağdan ayrıldın istanbulda mı çalışacaksın artık.Ama sorunun her neyse çözülmüş anlaşılan.geçmiş olsun

İlkercim kriz nedeniyle iş yeri değişikliğine gitmek zorunda bırakılmış senin anlıcan..Hayırlı uğurlu olsun bu yeni işin Hakanım...

hakan abi hayırlı olsun..yeni işinde başarılar..

AAAA İlker sesin cıktı bakıyorum prenses başka vakit bırakmıyor sanırım sana .. şaka bi yana bırakmasında ...Hakan tekrar hayırlı olsun gerçi msn den hayırladım ama millet demesin bu adamın garezi mi varda herkes hayırladı bu vatandaştan ses seda yok diye...

Yeni işin hayırlı olsun hakancım

AAAA İlker sesin cıktı bakıyorum prenses başka vakit bırakmıyor sanırım sana .. şaka bi yana bırakmasında ...Hakan tekrar hayırlı olsun gerçi msn den hayırladım ama millet demesin bu adamın garezi mi varda herkes hayırladı bu vatandaştan ses seda yok diye...
Valla doğru bildin murat abi:)Sueda okuldan sonra devamlı kucağımda geziyor bilgisayarı bile açmıyorum çoğu zaman:D

Abi estagfirullah biz biliyoruz herkesii..Birbirini bu denli tanıyan garaj varmı,tabiki kutladığını tahmin ettik abii :D

ilker Allah Sueda'yı sizlere bağışlasın inşallah...Allah analı babalı büyütsünn..Bizide boşlama yalnız...

hepiniz sağolun arkadaşlar,
İlker'in mazereti öenmli ve son derece geçerli :) ara ara resimlerini koy da internetten sevelim yeğenimizi

Hakan özür sormayı unuttum. yeni işin gene eğitiminle alakalı değilmi... ben alaksız bi işi 12 yıl yapmak zorunda yaptım, malum deve ve diyar ilişkisi ama keşke kendi işimi yapsaydım eminim daha mutlu olurdum daha az yorulurdum ki ben o çesareti o dönemlerde gösteremedim acısını şimdi çekiyorum 3 kuruş borç için (M.H.Ö. o dönemlerde) ...

M.H.Ö. = milattan hemen önce ..

Hakan özür sormayı unuttum. yeni işin gene eğitiminle alakalı değilmi... ben alaksız bi işi 12 yıl yapmak zorunda yaptım, malum deve ve diyar ilişkisi ama keşke kendi işimi yapsaydım eminim daha mutlu olurdum daha az yorulurdum ki ben o çesareti o dönemlerde gösteremedim acısını şimdi çekiyorum 3 kuruş borç için (M.H.Ö. o dönemlerde) ...

M.H.Ö. = milattan hemen önce ..
aynen eğitimimle alakalı abi,
hatta şimdiye kadar yaptığım işlerin çoğu bu yapıcağım kadar mühendislik içermiyodu, sanırım kendi gelişimim için de çok iyi olacak
çünkü araştırma geliştirme bölümünde çalışacağım artık.

bir de o kadrana naptın abi öyle tur atıcak nerdeyse :D

abi hakkatten ya nasıl görmedim ben onu...O kadran ne öyle abii....Sen böyle yaparsan bir büyük olarak biz neler yapmayız abii...Bu arada hangi aracın kadranı oo...

Geri