Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar 1 ad. gls jantına ihtiyacım vardır. ....yeni lastik alınca arkadakini öne aldık ancak jant atılmış ( göbekten atılmış düzeltilemedi) ..tekrar arkaya aldık ama o jantın yamuk döndüğünü bilmek... anladınız...

Beyler jant düzeltildi ilk usta gözden kacırmış aslında teker bilyası dağılmış ilginçtir ne şakırtı nede uğultu vardı....

ben geldımmm :D

melii hoşgeldin..ya senin sordugun gsi 94 model içinde ekran varmı?bide sanırım 17 jant olması lazım?

herkese iyi bayramlar dilerim.Allah mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağınız nice bayramlar nasib eylesin

herkese iyi bayramlar....

Sercan cok saol kardeşim..Evrensel olan şekiller yardımcı olur...

herkese merhabalar arkadaşlarım ve abilerim.dün başıma gelen bişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.mezun oldugum üniversiteme gittim dün ve her zaman bıraktıgım otopark a arabamı bıraktım,ordaki görevliler beni ve arabayı tanıyo her zamanda anahtarımı bırakırım.okulun otoparkı yani.neyse ben arabadan inerken farlarımı ve teybi kapatmadan indim otopark görevlisi arabayı parkedicekti zaten direk indim arabadan.6 saat sonra arabayı almaya gittiğimde adamlar farları açık bırakmışlar ve arabayı kitlemeye çalışmışlar doğal olarakda araba kendini kitlememiş dıt dıt ikaz vermiş hani bi şey açık gibisinden.ve aküyü boşaltmış.arabayı susturmak içinde akünün kutup başını sökmüşler:mad::mad: neyse takviye ile çalıştı ve ben 60 km yol yaptım.ama şöyle bi sıkıntı oldu,camlar bizde biliyosunuz 1-2 saniye uzun basınca kendi kendine yukarı aşağı hareket ediyo,o özellik kaybolmuş :( sanırım cam motorunda bi sıkıntı var ve bu nası geçicek? ayrıca yarı depo benzinim vardı yola çıkarken,60 km yol yaptım ve trafikte kalmadım,sakin sakin gittim 2500 deviride geçmedim ve hareket halindeyken benzin göstergesi sürekli aşağı yukarı hareket ediyodu [gittiğim yol sahil yolu yani yokuş veya iniş yok dümdüz bi yol,ibrenin normalde hiç oynamadığı bi yol].sonunda eve gelip arabayı parkettiğimde çeyrek depoya inmişti benzin..yani ben performanslı kullandıgımda 4500-5000 devir kullandıgımda bu kadar benzin harcamıyorum dünkü duruma şaştım kaldım.acaba bişeylermi bozuldu kutupbaşını sökünce?:confused::confused:hiç anlamadım bu olayı ve hiç bi fikrimde yok.sizlerin bi yorumu yada düşüncesi varmı?

Son düzenleme:
Geri