Astra F Kullanıcıları Buraya

burakçım geçmiş olsun
sercan benimki iki kere tel kopardı :D kendi kendine düzelmedi namussuz :D

F club merhaba; işlerimden dolayı epeydir yazamıyorum ama aklım hep sizde,

evet arkadaslar jantları aldıktan sonra napsak napsak dedık angelları halledeyım dedım ıste angellar ve led yorumlarınısı beklıorm araba bıraz pıs kusura bakmayın:D

farlar çok yakışmış,hayırlı olsun...

herkese selamlar...km saatim bozuktu biliyosunuz kendi kendine düzeldi...seviyorum ben arabamı yaaa....

km teli km saatine tam oturmamış olabilir; eğer öyleyse tekrar problem çıkarır...

F kulübü öncedende yağ yakma konusunu konuşmuştuk ve işlerimin yoğun olmasından dolayı ustamın yanına gidip bakma fırsatı bulamamıştım ve öğleden sonra aradım müsait olduğunu söleyince içimi kemiren şu sıkıntıyı konuşmak için atladım kalbim güp güp ata ata gittim neyse saolsun hemen aracın başına geldi abicim ya bu motorda öle bi sıkıntı olmaz diye hemen geldi abicim seni biraz bekletcez ama motordaki yağ kaltere insin dedi ;) tabi bende o sıra boş durmayıp showroomu gezdim dolaştım neyse ustamı gördüm gel bakalım şu canavara dedi neyse yağ çubğunu kaldırdı bi baktı yağ seviyesi yarının üstünde dediğin gibi azaltmış dedi bin bakalım çalıştır dip gaz yap çek yap çek dedi mavi duman filan göremedik :( sonra motor kapağını açtı dedi motor bitikmişya bakalım üfürcekmi dedi aracın öle bi sıkıntısıda çıkmadı :o yani uzun lafın kısası kasırga beni rezil etti :) keşke hep böle yapsa ama sordum peki niyeböle eksiltme yapmış dedim abicim yağını değiştirirkende dedim servis normalinde bile eksiltme payı veriyo normaldir dedim sen ısrar ediyosun dedi :( ama yok için rahat etmicekse açalım silindir kapağını contalarını değiştirelim istersen dedi yani bu benim işime gelen taraf ama sana gerek yok diyorum başka yerede gösterme sana aracın contaları bitmiş der açar motoru bi dünya para alır dedi benden sölemesi dedi:o eksilttiği kadarda ekledi saolsun:) ama yağ yakar deyipte kontrolü elden bırakma yani şuan normalin üstünde bi yağ yakma söz konusu ama ben bunu kullanışa ve C.C.ye bağlıyorum dedi ve ayrıldık ;) ama üstümden büyük bi yük kalktı :D :D :D

üfleme ve mavi duman atma yoksa ,problem yok demektir; yağın cinsinden ve miktarından kaynaklanan aşırı bir yağ eksiltme olabilir, daha önce vectramda başıma gelmişti...

burakçım geçmiş olsun
sercan benimki iki kere tel kopardı :D kendi kendine düzelmedi namussuz :D
Saol Hakan abi inş. ustamın dediği gibi olruda satmak zorunda kalmam :o çünkü namussusu harbiden seviyorum:o
üfleme ve mavi duman atma yoksa ,problem yok demektir; yağın cinsinden ve miktarından kaynaklanan aşırı bir yağ eksiltme olabilir, daha önce vectramda başıma gelmişti...
walla baktık Halil abi mavi duman göremedik üfleme konusuna gelincede öle bi sıkıntısıda yok dedi hayırlısı bakalım gerçi öle bi sıkıntısı olsa heralde aracın,dünden söler bana bunun motoru açmak lazım diye sonuçta oda para kazancak :o yani onun işine gelir:D :D :D

demek ki takılma yapmış sallan sallana düzeldi:Dgeçmiş olsun sercanım

teşekkür ederim ilker abi..daha doğrusu herkese..bu sabah yine eski haline döndü..sonra düzeldi..halil abi km teli km saatine tam oturmamıştır dedi ben bulabilirmiyim bu km telini?

hayırlı kandiller beyler bı bılgı almak ıstyrm bı gsi daha almak ıstıyurz aracı bulduk arac pendıgın aracı astra 94 gsi beyaz 34 na 474 bılgısı olan varmıı arcla ılgılıı ? yardımlarınızı beklıyurm :D

Tüm İslam Aleminin Kadir Gecesi Mübarek Olsun
Yüce Mevlam bu Mübarek Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları, kıldığımız namazları, fitrelerimizi ve zekatlarımızı kabul eylesin
Yüce Mevlam Hepimizin günahlarını affetsin
Kazasız, belasız günler nasip eylesin
Vefat eden yakınlarımızın ruhlarına ettiğimiz duaları kabul eylesin
Geride kalan yakınlarımıza sağlık sıhhat versin
Hastalarımıza şifa
Dertlilerimize deva versin

Yüce Mevlam nice Ramazaları ve Kadir gecelerini yaşatması niyazıyla
İslam Alemini her türlü felaketten korusun

arkadaşlar hepinize hayırlı kandiller.....

herkesin kadir gecesi mübarek olsun.Vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olsun inşallah

Geri