Astra F Kullanıcıları Buraya

saolun arkadaşlar tekrar

Volkan bence çok hoş duruyo araban, bi aynaları deneyebilirsin belki

bende NRR77 yi satmıştım ama gene F den vazgeçemedim 96 1.6 astra aLdım gene yakında ekLicem resimleri :) kLimamda var artık :D
hayırlı olsun tekrar hoşgeldin,güle güle bin
1.6 yı da gsi a çevircekmisin

Efe gri gls ile benimkini yan yana park ediodum eski işyerimde cidden görüntü epeyce fark edior,gls efendi araba dururken panterde kaslı kuvvetli yaramaz çocuk duruşu vardı :D

Volkan bence çok hoş duruyo araban, bi aynaları deneyebilirsin belki

hayırlı olsun tekrar hoşgeldin,güle güle bin
1.6 yı da gsi a çevircekmisin

Efe gri gls ile benimkini yan yana park ediodum eski işyerimde cidden görüntü epeyce fark edior,gls efendi araba dururken panterde kaslı kuvvetli yaramaz çocuk duruşu vardı :D

SaoL ya valla çevircem tamponum hazır şimdiden panjur u da bulunca takıcam hepsini birden gsi görünümü bambaşka ya :)

bende NRR77 yi satmıştım ama gene F den vazgeçemedim 96 1.6 astra aLdım gene yakında ekLicem resimleri :) kLimamda var artık :D
Aramıza yeniden katıldığın için çok sevindim egehan hayırlı olsun kaza belasız binmek nasip etsin peki bunada 94 body kiti yaptırcanmı;)walla hb arabam olsa bi dakka düşünmem yaptırırım ama malum nb araç olduğu için benim öle bi şansım yok:cry:

Arkadaşlar tamponları kesinlikle boyatmamaya karar verdim saolsun corsa 1.7dti yı olan abiyle akşam buluştuğumda biraz kulağımı çekti:o ve boyatırsan tamponunu indirim gibi birazda takıldı:D neyse aracın hırçın görüntüsünü bozmaktan vazgeçtim;) ama tabi bu iş zevk işi kimi öle hırçın görünütülü sever kimiside sıradan aile arabası gibi sever ama abinin dediğini unutmucam ;)kasırganın farklı olması için ya siyah kalsın yada önü GSi tamponu arkayada fibercide ayarlat dedi ama orjinali gibi olmayacağından ona pek sıcak bakmıyorum:o

Burakçım bana kalırsa herşey orjinal haliyle güzel..Bencede tampon boyamayla falan ugraşma..Ona vericegin parayla motor kısmına veya mekanik kısmına modlama yap...Mesela en basiti performans hava filtresi al nede olsa motorun ciğeri(kutu içi)...Ben senin yerinde olsam bunlarla ugraşırdım mesela..
Yalnız benim aynaları boyatmam lazım tabii..Her yer gövde rengi,aynalar siyah.Çok kötü görünüyorlar...

Burakçım bana kalırsa herşey orjinal haliyle güzel..Bencede tampon boyamayla falan ugraşma..Ona vericegin parayla motor kısmına veya mekanik kısmına modlama yap...Mesela en basiti performans hava filtresi al nede olsa motorun ciğeri(kutu içi)...Ben senin yerinde olsam bunlarla ugraşırdım mesela..
Yalnız benim aynaları boyatmam lazım tabii..Her yer gövde rengi,aynalar siyah.Çok kötü görünüyorlar...
Saol Mutlu abi bakalım aracın şuan bakımları yeni yapıldığı için bi sorunu yok sorunu yokken dışını toplayayım bakımı geldiği zaman egzoz,kat.iptali,hava filtresi,vs.. gibi şeyleri yaparım ama düşüncem şimdi tampona biriktirdiğim parayla angel takıp jantladıktan sonra bi süre binmek:)
Hatta bugün toplandığımızda milletin gözü kasırgada kaldı inşallah nazarları deymez:sorry:sebebide öle modlayan bi ark.şı rollingtede dragtada geçtim :o millet stok halde nasıl geçebiliyon diye baya gündemde kaldık sonrada milletin gözü kalıyo araçta sonra olan nazar boncuğuna oluyo bu sefer araçta nazar boncuğuda takılı değildiya hayırlısı:D:D:D

geçtiğin araba neydi burak?

Geri