Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar selam.yine gündemi ben belirleyim:Darabanın motoru saat gibi olmuştu ki tam teslim almaya gittim servise.Bi de ne ile karşılaşayım:mad:usta denemeye gitmiş yolda tekrar içine bir parça düşmüş.Tekrar söküldü silindir kapağı:mad:Emme manifoldunda parçalar bulduk.Bi yerlerden bişeler geliyor ama anlamıyorum.En sonunda benzin döküp yakacam herhalde:mad:usta bir haftanın içinde 4 kez silindir kapağını söktü.Olacak işi değil herif de isyan etti artık.yav ben boşuna konuşmuyorum bu arabada bi uğursuzluk var derken.Bi kurtulsaydım lanetten:mad:

İlker çok geçmiş olsun... İnşallah bir an evvel bu sorunlar hallolurda sen de rahata erersin... Böyle şeyler insanı soğutuyor ama bir süre sonra geçiyor...

ilker abi geçmiş olsun inş bu son arızası olur senin aracın:confused:

bu arada spoilerli resim koyayım dedim daha kaliteli resim çekme fırsatı bulunca onlarıda eklerim
grnt009nm8.jpg
grnt004gv6.jpg

Önder hayırlı olsun... Dün mesajını okuyup nasıl durduğunu şöyle bir hayal etmiştim fakat hayal ettiğimden daha güzel olmuş... Bende kendi arabama yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım... Station Wagon'da nasıl durur acaba...

önder güzel olmuş spoiler.tampon boyama ve yay acil lazım 2mizede;)

Efe tampon ve hatta ayna boyamayı bende düşündüm fakat plastik üzerine boya olacağından çekindim ve şu sıralar vazgeçmiş gibiyim... Zamanla soyulma falan yaparsa şu an ki halinden fazla sırıtır diye düşünüyorum... Hele ki benim gibi sokak arasına park ediliyorsa ve sokakta da çocuklar oynuyorsa boyalara zarar gelmemesi zor ihtimal...

Birde bu çocuk milleti boyası kalkıp soyulan bir şeyi daha fazla soymaya bayılırlar... Kendimden biliyorum... :D

Efe tampon ve hatta ayna boyamayı bende düşündüm fakat plastik üzerine boya olacağından çekindim ve şu sıralar vazgeçmiş gibiyim... Zamanla soyulma falan yaparsa şu an ki halinden fazla sırıtır diye düşünüyorum... Hele ki benim gibi sokak arasına park ediliyorsa ve sokakta da çocuklar oynuyorsa boyalara zarar gelmemesi zor ihtimal...

Birde bu çocuk milleti boyası kalkıp soyulan bir şeyi daha fazla soymaya bayılırlar... Kendimden biliyorum... :D

Merhaba Volkan abi, ben arabada siyah hiçbişey kalmıcak şekilde boyatıcam.spoiler ayna tamponlar çıtalar..benimkisi sitede evin önünde duruyo,allahtan çocuk yok burda sağda solda oynayan:D bide şu aralar pek vaktim yok arabayla ilgilenemiorum okul işlerim yüzündende..ledli stop kısa anten ve logosuz panjur yapıcam ilk fırsatta.sonrada yay kısmetse..

ilker abi geçmiş olsun inş bu son arızası olur senin aracın:confused:

bu arada spoilerli resim koyayım dedim daha kaliteli resim çekme fırsatı bulunca onlarıda eklerim
grnt009nm8.jpg
grnt004gv6.jpg
Önder walla senin aracı gördüğümde plakalıkla egzozdan ayırt ettim walla kardeşim çok güzel olmuş kasırgayla senin canavar şuan tam kanki oldular walla güle güle kullan ama şu tamponlarla angel farı napcaz önder yaza janttan sonra ya angel veya tamponu boyama işlemine gircem gibi ama kararsızım ilk angelı takıp bi bakıp belki sonra içime sinmezse boyatırım

angel illa gerekli diil bence.orjinal farlarla da kötü durmuo araba bence.artı benim angel şanssızlıgı sizde de yaşanmaz umarım..ilk iş tamponu boyatalım komple biz:)

angel illa gerekli diil bence.orjinal farlarla da kötü durmuo araba bence.artı benim angel şanssızlıgı sizde de yaşanmaz umarım..ilk iş tamponu boyatalım komple biz:)

Efe, beni gaza getiriyorsun...

En sonunda bende boyatacam aynaları ve tamponları... :D

Far konusunda da sana katılıyorum... Zaten ben farları da yeni değiştirdimm... Angel işine falan girmem... Ha modifiyeciler normal farların desensiz camlısını çıkarırsa ve bu farlar da mercekli veya mercek takılma imkanı olursa o başka... :D

Efe, beni gaza getiriyorsun...

En sonunda bende boyatacam aynaları ve tamponları... :D

Far konusunda da sana katılıyorum... Zaten ben farları da yeni değiştirdimm... Angel işine falan girmem... Ha modifiyeciler normal farların desensiz camlısını çıkarırsa ve bu farlar da mercekli veya mercek takılma imkanı olursa o başka... :D

var aslında bizim kasa için içi siyah olmayan,gri zeminli angel far.ama ben almıştım angel, durdugu yerde buğu yaptı.elimi sürmeyi düşünmüyorum angel a.

var aslında bizim kasa için içi siyah olmayan,gri zeminli angel far.ama ben almıştım angel, durdugu yerde buğu yaptı.elimi sürmeyi düşünmüyorum angel a.

Angel farları önceleri çok sevdim ama sonradan cazip gelmemeye başladı... Ben mevcut farların şeffaf camlısını arıyorum, angel olmayacak... Mercek takılı veya takma imkanı da olursa alabilirim... Üzerine de beyaz ışık almak için Xenon kit taktırdım mı şahane olur...

Mavi rengi çok sevsemde aydınlatmada beyaz rengin üzerine tanımam.. :)

Son düzenleme:
Önder walla senin aracı gördüğümde plakalıkla egzozdan ayırt ettim walla kardeşim çok güzel olmuş kasırgayla senin canavar şuan tam kanki oldular walla güle güle kullan ama şu tamponlarla angel farı napcaz önder yaza janttan sonra ya angel veya tamponu boyama işlemine gircem gibi ama kararsızım ilk angelı takıp bi bakıp belki sonra içime sinmezse boyatırım

bnm şuanki düşüncem aynaları boyatıp yan çıtaları sökmek
tamponu torpido parlatıcısı ile parlatınca çok güzel duruyo o yüzden tampon boyatma olayına çok sıcak bakmıyorum
ama angel la xenon şart :D bide 600ytl tutmasa

gri tonlarda arabası olan arkadaşlar, bilhassa benimkinin aynısı olan efe :)
boyatmayın tamponları bence, siyah yakışıyo oralara, sert bi imaj oluyo..

Geri