Arkadaşlar selam.yine gündemi ben belirleyimarabanın motoru saat gibi olmuştu ki tam teslim almaya gittim servise.Bi de ne ile karşılaşayım
usta denemeye gitmiş yolda tekrar içine bir parça düşmüş.Tekrar söküldü silindir kapağı
Emme manifoldunda parçalar bulduk.Bi yerlerden bişeler geliyor ama anlamıyorum.En sonunda benzin döküp yakacam herhalde
usta bir haftanın içinde 4 kez silindir kapağını söktü.Olacak işi değil herif de isyan etti artık.yav ben boşuna konuşmuyorum bu arabada bi uğursuzluk var derken.Bi kurtulsaydım lanetten
![]()
İlker çok geçmiş olsun... İnşallah bir an evvel bu sorunlar hallolurda sen de rahata erersin... Böyle şeyler insanı soğutuyor ama bir süre sonra geçiyor...
ilker abi geçmiş olsun inş bu son arızası olur senin aracın
bu arada spoilerli resim koyayım dedim daha kaliteli resim çekme fırsatı bulunca onlarıda eklerim
![]()
![]()
Önder hayırlı olsun... Dün mesajını okuyup nasıl durduğunu şöyle bir hayal etmiştim fakat hayal ettiğimden daha güzel olmuş... Bende kendi arabama yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım... Station Wagon'da nasıl durur acaba...
önder güzel olmuş spoiler.tampon boyama ve yay acil lazım 2mizede
Efe tampon ve hatta ayna boyamayı bende düşündüm fakat plastik üzerine boya olacağından çekindim ve şu sıralar vazgeçmiş gibiyim... Zamanla soyulma falan yaparsa şu an ki halinden fazla sırıtır diye düşünüyorum... Hele ki benim gibi sokak arasına park ediliyorsa ve sokakta da çocuklar oynuyorsa boyalara zarar gelmemesi zor ihtimal...
Birde bu çocuk milleti boyası kalkıp soyulan bir şeyi daha fazla soymaya bayılırlar... Kendimden biliyorum...