çok geçmiş olsun İlker abi aksilik işte o metal parça nası girmiş motora peki. F kasalar böyle işte sorunsuzu hiç sorun çıkarmıyor problemliside insanın canına okuyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun hocam daha fazla masraf çıkarmadan bencede sat. zaten bende askerlikten dolayı satmaya karar verdim
caner bütün araçlarda aynı riskler söz konusu
murad abinin dediği gibi hepimiz maaşlı insanlarız, 3-5 kuruş arttırıp bi araba alıyoruz, bu tarz ekstralara ayırcak paramız çoğu zaman olmuyor malesef.
biraz da şans işi yani...
sağol mutlu abi önemli birşey değil çok yavaş ve ufak bi darbe ama kamyonu kasasının tam köşesine olduğu için böyle fazla hasar oldu kaput far ve ön ızgara değişiyor zaten kasko vardı. zaten galeriden çıktığı andan itibaren gözden çıkarılmış klasik bi iş arabası(babam arabayı bayiden alıp gelirken yolda zifte girmişti tek tarafı kapı filan zift olmuştu 3 senedir öyle kullanıyorduk şimdi kaza bahanesiyle onlarda temizlenir heralde
)
geçmiş olsun alican...bende aynı kazayı yaptım yavaş bile vursan kaput çok çabuk bozuluyor..
ilker abi gerçekten acaip üzüldüm bende senin yaşadığın psikolojiyi yaşadım yaptığım masraflar 1750 ytl daha tüp parası var..bence hesabını ii yap..eğer yaptırırsan satmayı yeniden gözden geçir derim ben...ikinci el piyasası çok kötü..adam 2006 corsaya 20.000ytl istiyor...bizim arabaların ikinci el piyasası çok ii değil...11-12 yıllık arabaya çok para vermiyo kimse artık...eğer satacaksan çook ucuza gidecek...ve ben hep satmayı düşündüğüm zaman ya pişman olursam ya bir daha sorun yapmıyacaksa...??????? gerçekten zor bir karar...
sercanla aynı fikirdeyim o kadar para harcadıktan sonra bikaç yıl binmek istiyo insan,çünkü satarken yaptığın masraf yanına kalıyo, ben motor yaptırdıktan sonra öyle düşündüm en azından.
bu arada tatildeyken çektiğim bikaç resmi paylaşayım da neşe olsun dedim
panterle seyrü safa ederken
![]()
![]()
![]()
cunda adasından denize nazır manzaralar ve benim makinaepeyce pis ama dünyanın yolunu yaptı olsun o kadar dimi
![]()