Astra F Kullanıcıları Buraya

çok geçmiş olsun İlker abi aksilik işte o metal parça nası girmiş motora peki. F kasalar böyle işte sorunsuzu hiç sorun çıkarmıyor problemliside insanın canına okuyor :(

geçmiş olsun hocam daha fazla masraf çıkarmadan bencede sat. zaten bende askerlikten dolayı satmaya karar verdim

Abi sendemi askere gidiyorsun? Ben 12 ağustosta teslim olacağım birliğe bende askerlikten dolayı satacaktım buyuk ıhtımal kısa dönem cıkacak dıye satmadım 5 ay yatsın artık.

Gecmis olsun Ilker

Askere gidicek arkadaslara simdiden hayirli tezkereler, Allah sabir versin, yardimciniz olsun...

bu vesileyle;
asker olcak f cilere hayırlı teskereler

İlker ne yapmayı planlıyosun yaptırmadan mı satacaksın yoksa yaptırıp mı? iyi bi alıcı bulursan yaptırmadan sat derim o kadar para verince kıyamazsın, ama alıp tamir etçek adam da para vermez doğru düzgün
valla yılan hikayesi gibi....

caner bütün araçlarda aynı riskler söz konusu
murad abinin dediği gibi hepimiz maaşlı insanlarız, 3-5 kuruş arttırıp bi araba alıyoruz, bu tarz ekstralara ayırcak paramız çoğu zaman olmuyor malesef.
biraz da şans işi yani...

valla doğru diyorsun hakan abi ama ben opel alacağm için arabayı zaten bintürlü güçlükle alıyosun birde bikaç milyar artı masraf çıkınca ne moral kalır ne birşey alırken istediğn kadar göster ustaya şans dediğin gibi.

sağol mutlu abi önemli birşey değil çok yavaş ve ufak bi darbe ama kamyonu kasasının tam köşesine olduğu için böyle fazla hasar oldu kaput far ve ön ızgara değişiyor zaten kasko vardı. zaten galeriden çıktığı andan itibaren gözden çıkarılmış klasik bi iş arabası :D (babam arabayı bayiden alıp gelirken yolda zifte girmişti tek tarafı kapı filan zift olmuştu 3 senedir öyle kullanıyorduk şimdi kaza bahanesiyle onlarda temizlenir heralde :D )
geçmiş olsun alican...bende aynı kazayı yaptım yavaş bile vursan kaput çok çabuk bozuluyor..
ilker abi gerçekten acaip üzüldüm bende senin yaşadığın psikolojiyi yaşadım yaptığım masraflar 1750 ytl daha tüp parası var..bence hesabını ii yap..eğer yaptırırsan satmayı yeniden gözden geçir derim ben...ikinci el piyasası çok kötü..adam 2006 corsaya 20.000ytl istiyor...bizim arabaların ikinci el piyasası çok ii değil...11-12 yıllık arabaya çok para vermiyo kimse artık...eğer satacaksan çook ucuza gidecek...ve ben hep satmayı düşündüğüm zaman ya pişman olursam ya bir daha sorun yapmıyacaksa...??????? gerçekten zor bir karar...

sercanla aynı fikirdeyim o kadar para harcadıktan sonra bikaç yıl binmek istiyo insan,çünkü satarken yaptığın masraf yanına kalıyo, ben motor yaptırdıktan sonra öyle düşündüm en azından.
bu arada tatildeyken çektiğim bikaç resmi paylaşayım da neşe olsun dedim :D
panterle seyrü safa ederken :D
dsc00091tn3.jpg

dsc00092zi0.jpg

dsc00096hd3.jpg

cunda adasından denize nazır manzaralar ve benim makina ;) epeyce pis ama dünyanın yolunu yaptı olsun o kadar dimi ;)

sercanla aynı fikirdeyim o kadar para harcadıktan sonra bikaç yıl binmek istiyo insan,çünkü satarken yaptığın masraf yanına kalıyo, ben motor yaptırdıktan sonra öyle düşündüm en azından.
bu arada tatildeyken çektiğim bikaç resmi paylaşayım da neşe olsun dedim :D
panterle seyrü safa ederken :D
dsc00091tn3.jpg

dsc00092zi0.jpg

dsc00096hd3.jpg

cunda adasından denize nazır manzaralar ve benim makina ;) epeyce pis ama dünyanın yolunu yaptı olsun o kadar dimi ;)

hakan abi oldukça temizmiş senin panter:)
bir sorum olacaktı bu bizim araçlarda (hb'lerde) bu bagajın üst kısmındaki siyah plastik bi parça var ya...bu parçanın daha uzunu ve araç rengine boyalı olanları gsi lerde var...sanırım orj..eminde değilim..bunu çıkmacılarda yada orjinalini alıp boyatsak taksak süper olur..ama uyar mı boyutları...bilgisi olan var mıı ???
for example;; http://www.sahibinden.com/gti_killer_orjinal_astra_f_gsi_WQQaXQQ9679935WQQpXQQdisplayitem

bu araçtada elektirikli ayna var orjinalse bende orj parçalarını bulup taktırırım....işte link http://www.sahibinden.com/opel_astra_gsi_fullWQQaXQQ10221351WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Yav beyler aklım alamıyor bu olanları.Buji tırnağı değil,subap parçası değil.Değil babam değil.Dünden beri inceliyoruz gece 12 de geldim sanayiden.Sanırım bu arabayı satmam lazım.Yaptırmadan satma işini de düşünüyorum 10 milyara satarım.Ama sanayide yatan arabay müşteri, aramak da pek şık olmuyor malesef:(Sanırım yaptırıp 11.5-12 ye satacam mereti:mad:işin aksi yanı araba çok lazım bana.Hanım hamile gün sayıyoruz.Gece aklımdan acil bişe olsa naparım diye geçirdim.Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Yaptırdıktan sonra satarım sanırım.Kayınbabamın Broadway'ı var.Temiz bişe buluncaya kadar ona binerim diyorum:)hayırlısı

Geri