Astra F Kullanıcıları Buraya

Merhaba arkadaşlar araca gaz taktırmayı düşünüyorum bana tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı (bu arada aracım astra 96)

Merhaba arkadaşlar araca gaz taktırmayı düşünüyorum bana tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı (bu arada aracım astra 96)

Aslında markadan cok takanın kalitesi önemli ama illa markada diyorsan tartarini,brc olabilir..

ben bir senedir zavoli kullanıyorum sorunum yok tavsiye edebilirim taktırdığın montaj yapılan yer oldukça önemli...

alican baban dobloyuda yıkamanı istiyordur ondan öle demiştir..

yok sercan abi doblo evde değil kendisi azıcık tamirde de:)
spma0251wt8.jpg

Alican hayırmı ne oldu buna böyle...Geçmiş olsun?

sağol mutlu abi önemli birşey değil çok yavaş ve ufak bi darbe ama kamyonu kasasının tam köşesine olduğu için böyle fazla hasar oldu kaput far ve ön ızgara değişiyor zaten kasko vardı. zaten galeriden çıktığı andan itibaren gözden çıkarılmış klasik bi iş arabası :D (babam arabayı bayiden alıp gelirken yolda zifte girmişti tek tarafı kapı filan zift olmuştu 3 senedir öyle kullanıyorduk şimdi kaza bahanesiyle onlarda temizlenir heralde :D )

Neyse Hayırlısı cana geleceğine mala gelsin..Tekrar geçmiş olsun....

sağol Mutlu abi ;)

Geri