Arkadaşlar bu süper 4 ler yakıta etkili olmuyormu yani fazla yakıt bakımından??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kullanmadım ama performasn kazandırıyorsa büyük ihtimal eksi yönde bi etkisi olması lazımArkadaşlar bu süper 4 ler yakıta etkili olmuyormu yani fazla yakıt bakımından??
özel servisin yalancısıyım hakan abi 20bin dedi..10.0000 de değiştirmezsek ne zararını görürüz abi???galiba karter keçesi iki tane mi karter keçesi var??bujilerde 10bini geçme derim sercantecrübeyle sabit,
buji-hava filtresi-yağ-yağ filtresi-polen filtresi
radyatör suyuna vs. baktırırsın,
keçeler ucuz en fazla 30-40 tutar,işçilik ise sadece karter keçesiyse yine bişi tutmaz 1 saat bile sürmez,krank keçesi değişcekse baya sürüyo
üsttekiler 100 civarı tutar, alt keçelerin hepsini değiştirseler en fazla bi 100 de o tutar bence
alican super4 leri düşünmeye başladım, eskişehirdeyken bir günlüğüne ankara yapma niyetim var sponsor servisi bi ziyaret ederim gidersem![]()
karter keçesi teközel servisin yalancısıyım hakan abi 20bin dedi..10.0000 de değiştirmezsek ne zararını görürüz abi???galiba karter keçesi iki tane mi karter keçesi var??
karter keçesi tek
bire arka tarafta krank keçesi var onu sökmesi epeyce zor,
karter ise kolay iş fazla tutmaz
kitaplarda o kadardır belki buji ömrü ama 10binden sonra bujiler eskimeye başlıyor,yakıt-performans hepsini doğrudan etkiliyor.
10bin de söktür bi bak, uçlarından ustalar anlar zaten![]()
benimki alışkanlık
Mutlu super4 ler basınca performans verdiğine göre basma miktarını arttırıp yakıta negatif etki eder ama benim performans ürünlerinde gözlemlediğim hepsi vermliliği arttırmaya yarıyor,
verimli motor da, aynı kullanım şartlarında daha az benzin tüketen motor olmalı
demekki fazla gaza gelmezsek çok yaktırmaz diyorum ben.
lpg de bujiler sorun falan yaratıyomuş lpgliyken dikkatli olmak lazım.
yakılan yakıt cinsi farklı olacak çünkü.