Astra F Kullanıcıları Buraya

aynen bende bu haftasonu süper üçlü için yola çıkıyorum,sonraki hafta da eskişehire ;)
bir iki tur at gitmeden ;) hazır parlamışken bi kızılcıklı turu ii gider ;)
İyi tatiller Hakan abi aslında ilk aldığımda yaptım sayılır:) Gökalp arkadaşımla ufak bi tur attık:D :D :D araç yola gideceği için yatsın hafta sonu baya bi yol yapcak hayırlısıylan:) plan ufak akdeniz turu var bakalım ne olcak belli değil;)

ohoo herkes gitti ben yanlız kaldım desenize :D

bende çalışıyorum ama arada kaçıyorum çeşmeye,aquacity ye gidebiliyorum günübirlik....
abilerim
arabamla 10.000 km yapmak üzereyim bakım olarak ne yapmalıyım ??

bende çalışıyorum ama arada kaçıyorum çeşmeye,aquacity ye gidebiliyorum günübirlik....
abilerim
Sercan rutin bakım yapılsa yeterlidir heralde bide usta sağına soluna bakar yıpranan yırtılan gevşeyen varsa onları sıkar :) rutin bakımdan kastım buji,filtreler,yağı ve suyuna baktır:)

yağ koyarken bor buji değiştirirkende bosch süper4 tavsiye ederim :D

bujiler 20.000 de bir değişir diyorlar ben filitreleri birde yağı değiştirmeyi düşünüyorum...hemen yaptıracağım ama arabanın altında yağ kaçırma var contadan birde keçelerden kaça patlar???

burak hoşgeldin,zor gelmiştir oralardan sonra geri dönmek
efe sana da iyi tatiller ;)

Çeşme ye gitmiştim 15 gün öncede zaten çeşmeden buraya gelince bi de antalya yapalım dedik şimdi burası daha da cekilmez oldu :confused:

Ahhh Ahhh ne güzel planlar ne güzel geziler,tatiller... maaşallah....Kıskandım gercektende...4 Agustosta izine çıkacam ama öle görünüyoki yine buralardayımm...

abilerim
bujiler 20.000 de bir değişir diyorlar ben filitreleri

birde yağı değiştirmeyi düşünüyorum...hemen yaptıracağım ama arabanın altında yağ kaçırma var contadan birde keçelerden kaça patlar???
bujilerde 10bini geçme derim sercan ;) tecrübeyle sabit,
buji-hava filtresi-yağ-yağ filtresi-polen filtresi
radyatör suyuna vs. baktırırsın,
keçeler ucuz en fazla 30-40 tutar,işçilik ise sadece karter keçesiyse yine bişi tutmaz 1 saat bile sürmez,krank keçesi değişcekse baya sürüyo
üsttekiler 100 civarı tutar, alt keçelerin hepsini değiştirseler en fazla bi 100 de o tutar bence

alican super4 leri düşünmeye başladım, eskişehirdeyken bir günlüğüne ankara yapma niyetim var sponsor servisi bi ziyaret ederim gidersem ;)

bujilerde 10bini geçme derim sercan ;) tecrübeyle sabit,
buji-hava filtresi-yağ-yağ filtresi-polen filtresi
radyatör suyuna vs. baktırırsın,
keçeler ucuz en fazla 30-40 tutar,işçilik ise sadece karter keçesiyse yine bişi tutmaz 1 saat bile sürmez,krank keçesi değişcekse baya sürüyo
üsttekiler 100 civarı tutar, alt keçelerin hepsini değiştirseler en fazla bi 100 de o tutar bence

alican super4 leri düşünmeye başladım, eskişehirdeyken bir günlüğüne ankara yapma niyetim var sponsor servisi bi ziyaret ederim gidersem ;)
:good: :good: :good: :good:
Aracın performansını direk etikilediği için bujileri her bakımda değiştittiriyorum;) hatta bi dahaki bakıma super4 dende düşünmekteyim:) +bu bor katkısını sanaidede araştırdım ustalar tavsiye ediyo yağ değiştirirken büyük ihtimal ondanda katarız:) :D :D :D

Geri