Astra F Kullanıcıları Buraya

Tatil bitti:( Geldiiim.

Gürkan abi hoşgeldin.Biz daha siftah yapamadık yaa...Galiba herkes geldikten sonra biz gidicez...

Bugün yolda iki tane arka arkaya Alman plakalı astra f gördüm çok hoşuma gitti :D adamlar nerelerden gelmiş bizim astralarla :D

Alican Almanya'da adamlar rahat parca buluyo,temiz yolları var ve cogunda kapalı garaj var..nasıl eskisin bu arabalar....Rahatlıkla oradan gelebilrler yaniii....

gelen cok ama gsi ile gelen yok :D

Ben de perşembe günü Datça'dan geldim...

Planımız en az 15 gün kalmaktı ama 2 gün kadar ancak kalabildik... Kısmetse önümüzdeki seneye artık...

Hatta Datça içerisinde hiç araba kullanma fırsatımız olmadı... İzmir'den gittik arabayı park ettik, 2 gün sonra park ettiğimiz yerden kalkıp geri geldik...

Güneş ve bol rüzgar vardı; deniz ve kumdan faydalanamadım... :D

Sehirici cuma dan beri 250km gezdim erciyes-talas-ipeksaray-fuar yarında incesuya gidip gelcem 30km gidiş 30 geliş askerlik öncesi stres atıyorum :D

HERKESE MERHABA...BUGÜN SERVİSE GİTTİM (ÖZEL) ALT TARAFTAN ARABAM YAĞ KAÇIRIYORDU...BU KARTER KEÇESİNDEN Mİ NE ZORYERDE OLANDAN DEDİ USTA..ŞANZUMAN İNECEKMİŞ FALAN...DÜNYA İŞÇİİLİK İSTEDİ bende yaptırmadım..sonra böyle servis olmayan normal bir tamirciolan bir tanıdığımıza gittim..oda oradan kaçırıyor dedi.ama aracım otm. olduğu için şanzumanı indirme dedi gerek yokmuş..zaten çokta fazla kaçırmıyor....kafam karıştı arbamın bakımlarını artık böyle yerlerde yaptıracağım bıktım bu opelin özel servisinin pahalılığından..siz ne düşünüyorsunuz..adam zaten yağını hava filtresini yağ filitresini değiştirecek birde arka kampana taşlama yada değişimi ve balata değişimi..
bana bir yağ gösterdi wörth marka mercedesler içinmiş...60 lira dedi biraz çok..bende gm olsun dedim..kararsızım
özel opel servisimi
sıradan tamirciler mi??
arada oynayan fiyat farkı balataları bedavaya getiriyor...
hava filresinin markası ne olmalı;??
yalnışlıkla büyük yazdım sorry..cevaplayan herkese teşekkürler..

Son düzenleme:
Gürkan abi hoşgeldin.Biz daha siftah yapamadık yaa...Galiba herkes geldikten sonra biz gidicez...

Hoşbulduk.Bu sene planda olmamasına rağmen ufak çaplı bir tatil yaptık Allah'a şükür.Darısı sana ve gidemeyenlere inşallah...:D

HERKESE MERHABA...BUGÜN SERVİSE GİTTİM (ÖZEL) ALT TARAFTAN ARABAM YAĞ KAÇIRIYORDU...BU KARTER KEÇESİNDEN Mİ NE ZORYERDE OLANDAN DEDİ USTA..ŞANZUMAN İNECEKMİŞ FALAN...DÜNYA İŞÇİİLİK İSTEDİ bende yaptırmadım..sonra böyle servis olmayan normal bir tamirciolan bir tanıdığımıza gittim..oda oradan kaçırıyor dedi.ama aracım otm. olduğu için şanzumanı indirme dedi gerek yokmuş..zaten çokta fazla kaçırmıyor....kafam karıştı arbamın bakımlarını artık böyle yerlerde yaptıracağım bıktım bu opelin özel servisinin pahalılığından..siz ne düşünüyorsunuz..adam zaten yağını hava filtresini yağ filitresini değiştirecek birde arka kampana taşlama yada değişimi ve balata değişimi..
bana bir yağ gösterdi wörth marka mercedesler içinmiş...60 lira dedi biraz çok..bende gm olsun dedim..kararsızım
özel opel servisimi
sıradan tamirciler mi??
arada oynayan fiyat farkı balataları bedavaya getiriyor...
hava filresinin markası ne olmalı;??
yalnışlıkla büyük yazdım sorry..cevaplayan herkese teşekkürler..

biz genelde tamircilerde yapıyoruz bakımı ama tanıdık oldukları için şirketin yeri oto sanayi sitesi her taraf tamirci karşımızda bi dükkan var orda mekanik işlemler yan tarafta elektrik işlemleri öbür yanda da kaporta var bitanede mal verdiğimiz bi parçacı var :) hem ucuza oluyor hem daha samimi bi ortam oluyor opel servislerinden pek memnun kalmadık ( opel team hariç :D :D en son yağı orda değiştirmiştik ) :)

benım motorcu arkadaşım var tofaş servısı.arabayı ehlıne bırakacaksın der durur.adam anlamıyorsa baktırmayın ıyı ve adam gıbı servıs bulun.geçen bır servıs trıgere 500 istedi başka bır yer aynı orjınal parçalara 300 istedi işçilikte ıçınde.araba seyır halınde ıken gazı bağırıp duruyordu orası en az 2oo parça parası derken dığerıne 100 e hallettırdım hemde temızlık yaparak parça değiştirmedi.ınsandan anlayan servıs bulun opelcı yeter.bıde dun akşam ust komsunun çocuğu balkondan arabanın ustune tabure atmış fınfık buyukluğunde gocuk oluşmuş.neyse can sağlığı olsun.arabanızı mutlaka opel servısıne baktırın ama ınsandan anlayan cınsınden olsun :)

Önder viyanalının tarifinimi yapıyorsun yoksa...Bu arada geçmiş olsun.....Bende hep tedirginim,yukardan cocuklar bişey atıcak diye...Gecengün saksı topragı atmış biri,diğeride mandal atıp duruyor...Cocuklara sölesen anlamıyor,anne babasına sölersen kulak tıkıyor cocuktur falan diye..İnşallah elimden kaza falan cıkmaz...

f club herkese iyi tatiller walla ne yalan söleyim özlemişim tatili:) :) :)

Geri