Astra F Kullanıcıları Buraya

eskişehirde mi?
duymadım ama ben de merak ettim
benim araba benden önce yapılmış boya o yüzden cillop duruyo bence
üstündeki çizikleri halledip ben de mi girsem acaba??
Evet abi eskişehirde bya işlerinde profosyonellermiş bi kaç kişiye sordum baya med ettiler aracına kendi aracıymış gibi ilgi göstererek yaparlar hiç merak etme dediler;) ölede olunca banada ister istemez güven geldi bakalım akşam nasıl olcak merak ediyorum:) bende zaten çizikler taş izleri için soruşturduydum;) onları halledip üstünede boya koruma yaparız dedi(5 aşamalıymış)

Hadi bakalım hayırlısı Burak..Yalnız kasırgayı kıskandıracak hale getirme fazla;) ...Kem gözlere dikkat et koruyucu yaptırdıktan sonra..:)

Geçen aksam arkadaşımın nişanına gittik...Arkadaşlarla birlikte...Gittiğim yol kaymak gibi ama ralli parkuru gibi inişli çıkışlı ve virajlı...Bütün arkadaşlar bitti arabanın yol tutuşuna,süspansiyonlarına.Abi bilmesem mercedesle gidiyoruz sanır insan dediler...Maaşallah...Ayrıca yaklasık 1 km uzunlukta 25-30 derece meyilli rampayı 5 kişi 5 vitesle cıktım banamısın demedii..MAAŞALLAH....MAAŞALLAH....:D :D :D

Hadi bakalım hayırlısı Burak..Yalnız kasırgayı kıskandıracak hale getirme fazla;) ...Kem gözlere dikkat et koruyucu yaptırdıktan sonra..:)

Geçen aksam arkadaşımın nişanına gittik...Arkadaşlarla birlikte...Gittiğim yol kaymak gibi ama ralli parkuru gibi inişli çıkışlı ve virajlı...Bütün arkadaşlar bitti arabanın yol tutuşuna,süspansiyonlarına.Abi bilmesem mercedesle gidiyoruz sanır insan dediler...Maaşallah...Ayrıca yaklasık 1 km uzunlukta 25-30 derece meyilli rampayı 5 kişi 5 vitesle cıktım banamısın demedii..MAAŞALLAH....MAAŞALLAH....:D :D :D
bi maşallah da benden Mutlu
hakkaten tarif ettiğin yollarda bizim araçlar muhteşem
bilecik tarafını bilen arkadaşlar vardır, gülümbe rampası var orda çok dik ve virajlı 3 şerit bi yol, orda ne modelli arabalar hayran hayran bakıyor tırmanışıma görsen şaşarsın ;)

Valla muhteşem bir yol tutuşu var ayrıca süspansiyonuna bitiyorum ben O 403 gibiler maaşallah....Yaylana yaylana.....

güzel araçmış valla Mutlu, allah sahibine bağışlasın ;)
ben emektarla daha baya beraberim ekonomik görüntüler öyle :D

güzel araçmış valla Mutlu, allah sahibine bağışlasın ;)
ben emektarla daha baya beraberim ekonomik görüntüler öyle :D

Gerçekten öyle,cok güzel...Ekonomi adamı maf ediyor yahu...:D Türkiye'de hayal bile kurulamıyor...

:D gsi hayali kurarken benzin pompasında yazan rakam aklına gelince
1.2 corsa hayaline dönüşüyo olay :D

ben geldımm ne oluyor bakem

ne olsun be melii
hep aynı ;)

Geri