Astra F Kullanıcıları Buraya

meganın sürücü bilmiyomu demekki, ya da 1.4 olmasın o? :D
eskikasa megane kullanmıştım, roket gibiydi...
İşte Hakan abi benimde ilgimi çeken taraf bu bende aracı bildiğim için o yüzden söledim:) ya korktu bıraktı ama ilk bulaşan o oldu :o :o :o banane banane:D :D :D ama dediğin gibi abi ok gibi gidi veriyo araçlar doğru ;)

:D aynen orası,
orda şu tehlike var,yukardan inenler fazla kaptırıp virajda kasıyolar, bi uno az daha önüme devriliyodu 2 teker yaptı indi, ödüm patlamıştı devrilecek ben de geçirecem diye
o yolda volvo s40 larla falan beraber tırmanıyoruz ;)

evet genelde virajlarda en sağdan gitmek daha mantıklı oluyor ama bazı durumlarda Allaha emanet gidiyoruz:)
bu arada bosch süper4 leri tavsiye ederim bariz farkediyor arabanın devirlenmesi değişti. babamın tepkiside nooldu olum bu arabaya fırlayıp gidiyo şeklindeydi :D

İşte Hakan abi benimde ilgimi çeken taraf bu bende aracı bildiğim için o yüzden söledim:) ya korktu bıraktı ama ilk bulaşan o oldu :o :o :o banane banane:D :D :D ama dediğin gibi abi ok gibi gidi veriyo araçlar doğru ;)
ee biraz da bilcen dimi ;)
f kasaya bulaşmamayı öğrenmiştir ;)
bu arada fotolarını gördüm burakçım güle güle kullan yeni arabanı ;);)

evet genelde virajlarda en sağdan gitmek daha mantıklı oluyor ama bazı durumlarda Allaha emanet gidiyoruz:)
bu arada bosch süper4 leri tavsiye ederim bariz farkediyor arabanın devirlenmesi değişti. babamın tepkiside nooldu olum bu arabaya fırlayıp gidiyo şeklindeydi :D
bi denemekten zarar gelmez herhalde :D

ee biraz da bilcen dimi ;)
f kasaya bulaşmamayı öğrenmiştir ;)
bu arada fotolarını gördüm burakçım güle güle kullan yeni arabanı ;);)
Saol Hakan abi dediğim gibi elimden geldiği kadarıyla aracı diri tutmaya çalşacağım:) ama tabi tr şartlarında biraz zor :( çünkü yedek parçanın pahalılığı hem araç için böle koruma işlemlerinin abartılı rakamlarda yapılması malesef yeni araçlara yöneltiyolar :( geçen babamla konuştuk şöle bi faturaları inceledik inan rahat 98-00 model astra G CD alabilirdik :( yani şöle düşününce bi CDde fena olmazdı :o :D :D :D ama artık niyeti bozup inadına F kasa diyoruz;) :D
Ama Hakan abi dediğin gibi meganelerde gerçekten seri araçlar ark.dada var ordan biliyorum;) ya bu kadar iddalı yürüyeceğini düşünemedi yada saonradan pişman oldu :)

Saol Hakan abi dediğim gibi elimden geldiği kadarıyla aracı diri tutmaya çalşacağım:) ama tabi tr şartlarında biraz zor :( çünkü yedek parçanın pahalılığı hem araç için böle koruma işlemlerinin abartılı rakamlarda yapılması malesef yeni araçlara yöneltiyolar :( geçen babamla konuştuk şöle bi faturaları inceledik inan rahat 98-00 model astra G CD alabilirdik :( yani şöle düşününce bi CDde fena olmazdı :o :D :D :D ama artık niyeti bozup inadına F kasa diyoruz;) :D
Ama Hakan abi dediğin gibi meganelerde gerçekten seri araçlar ark.dada var ordan biliyorum;) ya bu kadar iddalı yürüyeceğini düşünemedi yada saonradan pişman oldu :)

yada bi anda benzinin litre fiyatı aklına geldi napıyorum ben diye sordu kendi kendine :D

Bak oda ihtimaller arasında Alican:) :kop: :kop: :kop: zaten bir süre sonra benimde aklıma geldi :o

akla gelmicek gibi mi ya 50 ytl lik benzin alıyoruz bi bakıyorum 13.82 litre her seferinde sinirlerim bozuluyo pompacıya diyorum abi nolucak bu işin sonu? nolucak siz benzin alıcaksınız onlar zam yapıcak siz yine alıcaksınız onlar yine zam yapıcak :) abi çok memnunsun halinden araban yok galiba dedim yok ya ne gezer bizde araba dedi:)

uh benzin mevzunu okudum sabah sabah neşem kaçtı
benim de arka camda protesto yazısı dolanıp duruyom :D
gören de satılık sanıyo arabayı :D

kusura bakma Hakan abi istemeden hatırlattım :D

bu arada dizel astra almayı düşünürken babam bi yazı görmüş sene sonuna kadar mazot fiyatları benzini geçicek diye. acaba benzinli alıp lpg mi taksak diye düşünüyor bende yazık etme 0 arabaya diyorum bide chevrolet lere direk 0 dan takıyolarya belki opellere takarlar diye düşünüyorum ama bu sefer stepne gidicek yada bagajın büyük bi kısmı gidicek. valla kararsız kaldık. aslında benzinli alsak dizel enjoy fiyatına full benzinli alınıyor ama karışık işler :D en iyisi satıp taksi ye binmek :D

Geri