Astra F Kullanıcıları Buraya

Ben hiç öyle tehlikeli hareketler yapmadım.yaptığım en tehlikeli hareket 3 şeritli yollarda gerektiği zaman boş şeritlere doğru kaydırmaktır:D
İlker ben bunları yolda yapmadım, boş arazide
buz olayı da boş otoparkta :D

İlker bayadır anlatmadık ne ettin LPG işini..?

İlker bayadır anlatmadık ne ettin LPG işini..?
Murat abi şu an Samsunda tatildeyim.arabayı kayseriye bıraktım.lpg işi de askıda kalmayı sürdürüyor.sahi yav hiç lpg taktıran yok mu son zamanlarda?hakan ve mutlu düşünüyordu galiba:rolleyes:

İlker benimkide askıya alındı...Sanırım bu sene takamıcam...Malum maddi kriz...Az binicez,öz binicez artık...

Son düzenleme:
Öle,ne yapalım...Yalnız geçen gün bir arkadaşım kullandı arabayı...Ondada station var ve lpg li..Benimkinin müthiş bir performansının oldugunu söledi...Ve bunu lpg ye bagladıı...Sıralı sistem lpg si var...Bu kadar etkilememesi lazım değilmi..
Bu arada arkadaşlar sitedede bu aralar cok konusulan bir konu olan branda olayına el atmak istiyorum siz ne dersiniz...Benim araba hafta boyu yatıyor genelde...Apartmanın bahçesinde acık şekilde duruyor araba ve apartmanda fazla haşarı cocuklar var....Branda ilacım olabilir diye düşünüyorum....Ayrıca kışında kullanabilecegim bir branda bulabilirmiyim acaba...Siz kullandınızmı...İçi miflonlu olanlar boyaya zarar vermiyormuşş galiba....

Son düzenleme:
Halil bu sorunu çözse çözse taktırdığın yerdekiler çözer.bobine falan da baktır bence.olmadı sıralı sisteme çevir rahat et:good:

sorun şu an çözüldü gibi; stafanelliye ait eski bir kep dışı mikser buldum ve onu taktım araca; şu an hassas bir gaz ayarıyla sorunsuz kullanıyorum,yüksek hararette de denedim şu an sorun yok, ama bir kaç gün içinde kesin belli olur, bu arada aracın çekişi çok güzel oldu.....

Öle,ne yapalım...Yalnız geçen gün bir arkadaşım kullandı arabayı...Ondada station var ve lpg li..Benimkinin müthiş bir performansının oldugunu söledi...Ve bunu lpg ye bagladıı...Sıralı sistem lpg si var...Bu kadar etkilememesi lazım değilmi..
Bu arada arkadaşlar sitedede bu aralar cok konusulan bir konu olan branda olayına el atmak istiyorum siz ne dersiniz...Benim araba hafta boyu yatıyor genelde...Apartmanın bahçesinde acık şekilde duruyor araba ve apartmanda fazla haşarı cocuklar var....Branda ilacım olabilir diye düşünüyorum....Ayrıca kışında kullanabilecegim bir branda bulabilirmiyim acaba...Siz kullandınızmı...İçi miflonlu olanlar boyaya zarar vermiyormuşş galiba....
Walla onlar hakkında bilgim yok malesef Mutlu abi ama benim branda bildiğin kumaştan el işi göz nuru ve güneşten aracı çok iyi koruyo :) bide hava geçirdiği için boyayada bi zararı olmuyo ama kışın tabikide kullanamıyorum :( yağmur geçirmeyen brandalar gerçekten boyaya zarar vermiyosa bende düşünürüm sonuçta kapalı garaj olmadığı için kapının önünde yağmur çamur arabayı maffeden unsurlar:( eğer zarar vermiyolarsa düşünmeden alırım;) ama yazın benim branda baya iş görüyo:D :D :D ;)

Bu arada uzun sürede aklımda olan boya korumayı geçen sanaide ufak bi araştırma yaptım ve araca boya koruma yaptırmaya karar verdim gerçi çoğu bu işle uğraşan usta aracın yaşı olduğu için boya koruma gereksiz olacağını söledi ama sırf cila attırmakta gönlüm el vermedi ve tanıdığın yanına gittim ve onlada uzun konuşma sonucu 5 aşamalı dediği boya koruma yaptırmaya karar verdim:) bakalım pazartesi sabahına randevumuzu aldık:) :D :D :D

Bu arada uzun sürede aklımda olan boya korumayı geçen sanaide ufak bi araştırma yaptım ve araca boya koruma yaptırmaya karar verdim gerçi çoğu bu işle uğraşan usta aracın yaşı olduğu için boya koruma gereksiz olacağını söledi ama sırf cila attırmakta gönlüm el vermedi ve tanıdığın yanına gittim ve onlada uzun konuşma sonucu 5 aşamalı dediği boya koruma yaptırmaya karar verdim:) bakalım pazartesi sabahına randevumuzu aldık:) :D :D :D

burak ne kadara yaptırıyorsun...benimkinin boyası yeni o bakımdan boya koruma yaptırsam iyi olur deme??çok faydası oluyor mu???:help:

Geri