Astra F Kullanıcıları Buraya

İlker abi, bugun öğretmenler günü. Önce kendi ilkokul öğretmenimin sonrada senin öğretmenler gününü kutlarım. sanıyorum bi öğretmen için en önemli nokta,öğrencilerinin başarısıdır. umarım senin ögretmenliğini yaptıgın öğrenciler çok iyi yerlere gelir ve senide hiç unutmazlar..tekrar öğretmenler günün kutlu olsun.

İlker Öğretmenler günün kutlu olsun kardeşim.....

İlker abi öğretmenler günün kutlu olsun :D

bende arabanın kışlık bakımına başladım ufaktan :D dün antirifirizli cam suyu ve aerodinamik silecek almıştım bugün onları hallettim daha yağmur olmadığı için biraz su sıkıp denedim güzel siliyorlar gibi bakalım bi yağmur yağsında deniycem. eski silecekler biraz daha geniş kalıyorlardı arabanın burnunu göremiyordum bunlar daha inceler sanırım içerden düzgün görünüyor.

http://img509.imageshack.us/img509/9841/spma0321xr9.jpg

İlker ve senin gibi eğitim dünyasınına emeğini terini veren tüm insanların öğretmenler günü kutlu olsun..

İlker öğretmenler günün kutlu olsun kardeşim
ulaşamadığımız emektar öğretmenlerimiz adına seni kutlayalım.

ilker abi öğretmenler günün kutlu olsun..

Tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Hatırlandığıma çok sevindim.

keşke ingilizce bari olsaydı yaw :) nece ki bu?

Mutlu yazdığın fiyat fena değil de taşlama da eklersen 600 olur gibi
üfleme var diyenler kompresyon ölçümü yaptılar mı yoksa afaki mi konuştular?
bu ara bişey yoksa bi süre daha bin derim ben, hatta bir iki defa ez arabayı devir çevir bi sorun var mı yokmu bak,
contan komple gidik olsa sürekli yağ eksiltme suya yağ karışması vs. vs. bisürü sorun çıkar
sübap lastikleri eskiiynce de ilk çalıştırmada yağ yakar diyorlar, o da sürekli yok diyosun
bi süre bi tart aracı bence masrafa girmeden önce...
Mutlu bence sadece subap lastiklerini değiştirip bin derim.Subap lastiklerinden fazla yağ eksiltmez zaten.az miktar yanma odasına süzülür o da duman yaptırır.bence senin arabanda başka bir sorun yok.hakanın da dediği gibi conta yanık olsa araba tekleyip durur ve suyla yağı karıştırır.yağ bembeyaz olur

bu arada ben sürekli firefox kullanıyorum ve hiç de yavaş değil internet anlamadım.

Mutlu bence sadece subap lastiklerini değiştirip bin derim.Subap lastiklerinden fazla yağ eksiltmez zaten.az miktar yanma odasına süzülür o da duman yaptırır.bence senin arabanda başka bir sorun yok.hakanın da dediği gibi conta yanık olsa araba tekleyip durur ve suyla yağı karıştırır.yağ bembeyaz olur

Valla dediğin gibi İlker adamlar hemen kucagını acıyor...Arabada yag eksiltme yok,su eksiltme yok,Performansta düşüş yok,tek marş bir kükreme sesii..Gittiğim yer yagı fazla koydu 4 lt Çubuğa baktım plastik kısım komple yag doluydu..Adama gittim bu yag fazla diye normal dediler...Gerci gittiğimde mavi dumanı atmıştı zaten...Eğer contada bişey cıksa tek suclu onlar olurdu..Fazla yağ = patlak conta...
Yağ değişimine gittiğim yerde bir şeye şahit olmuştum..Bir arabayı söküyorlardı..Bir parça sıkışmıştı sanırım..Çok zorlandılar ve zor kullanmaya başladılar..Sonuçta cıkardılar ama demir parça çatlamıştı...Araç sahibine bu çatlak dediler..Faturaya eklediler..
Bu na göre demek benim conta patlasa ki belkide sızdırıyor,onların hatası olmuyacak,tamamen benim hatam olacak..Yag değişiminden sonra 60 km yapmış hararetini 95 ten yukarıya cıkarmamış bana keseceklerdi belkide faturayı..Neyse Allah bu tip insanları bildiği gibi yapsın ve bizden uzak tutsun inşallah...

Geri