Öncelikle ilk kez opel araç alacağım ve buda astra j kasa hb olacak.Öncelikle aranıza katıldığım icin cok mutluyum.şİmdi bnim alacağım araç yeni çıkan motor olan 1.6 cdti 136 bg start-stop olan motor.Donanım olarak üst düzey beklentileri olan bir kullanıcıyım.Yaklasık 1 haftadır forumdaki yazıları aşagı yukarı cogunu okudum.Benim aklım cosmo da ilk olarak elektrikli katlanır aynalar olsun afl olsun.Ama geçen gün forumda ''sport kullanıcıları olarak şanslıyız'' adı altında bir yazı okudum orada sport paketin direksiyon ve koltuk yapısı olarak farklı olduğu konuşulmuş.Bana bayii de böyle bi olaydan bahsedilmedi belkide konuda söylendiği gibi yanlışlıkla geldi
.Ayrıca sport ta gelen jant seçeneği daha güzel.Neyse ben aracı ya 2014 aralk yada 2015 ocak subat döneminde 0 olarak alacağım inşallah.şuan Sport pakete ek olarak stil,afl,flexride,cd600,infitinity ses sistemi olan araç ile cosmo ya ek olarak stil,flexride.cd600,infitinity olan araç arasında bir fark varmı onu sormak istedim.Yani hala sportların direksiyon ve koltuk sistemi cosmodan farklımı?İkincisi sport pakete ek afl aldıgından cosmo ile aynı kapıya çıkmış olmuyormu?Öçüncüsü Adana lı opel sahiplerinin bildiğ gibi arpel opel kalmadı artık sadece onatça yetkili Adana da servis olarak bayii olarak negatif bir durum varmı bu firmada?.Biraz kafa ütülemek gibi oldu ama şimdiden teşekkür ederim.