ASTRA classic 3 1.6 115 hp komfort

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alp48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya bende orta susturucuya ellersem lamba yakar korkusu var fobi bu fobi :)

orta susturucudan sorun yaşayanı duymadım ama :)

çok güzel olmuş bende uç olarak düşünüyorum tam istedigim gibi görüntü çıkmışş.birde stoplara filmmi çektirdiniz acaba ?

haftasonu camlara film çektirdim stoplar ve ön farlar cizilmesin sararmasın diye şeffaf stop filmi çektirmeyi düşünüyordum normalde stop filmi pek hoşuma gitmezdi, elinde en ince tonda olan vardı onlardan çektirdim bende ama çok hoş durdu hem ön hem arka ön tarafın resminide eklerim istersen ama bi temiz foto çekemedim :)) bu arada simota filtrem az önce kargo ile elime ulaştı :)

stoplar gercekten iyi durmuş..ön farlardadamı siyah film var ? valla foto cekerseniz memnun olurum :) simotayıda merak ediyorum

stoplar gercekten iyi durmuş..ön farlardadamı siyah film var ? valla foto cekerseniz memnun olurum :) simotayıda merak ediyorum

Simotayı üzerinde montajlı resim koyarım :)
attachment.php

Ekli dosyalar

• IMG-20140106-WA0004.webp
    IMG-20140106-WA0004.webp
    32.1 KB · Görüntüleme: 57
filmin tonu cok iyi.orjinal duruyor karartılmış stop gibi..

filmin tonu cok iyi.orjinal duruyor karartılmış stop gibi..

bütünlük sağladı bende çok sevdim o yüzden :)

Filtre olayıda tamamdır buyrun resim :)) 60 lık tam oldu :)

Ekli dosyalar

• IMG-20140106-WA0007.webp
    IMG-20140106-WA0007.webp
    32.9 KB · Görüntüleme: 30
size bi tavsiye vereyim..o altaki kutu şnorkele bağlı..sadece kutusunu çıkarıp şnorkelden gelen boruyu ufak bi parçayla filtrenin içine gömerseniz daha iyi soguk hava akışını saglayabilirsiniz..ses nasıl birde nerden aldınız ?

size bi tavsiye vereyim..o altaki kutu şnorkele bağlı..sadece kutusunu çıkarıp şnorkelden gelen boruyu ufak bi parçayla filtrenin içine gömerseniz daha iyi soguk hava akışını saglayabilirsiniz..ses nasıl birde nerden aldınız ?

Gayet güzel ama egzoz bastırdığı için sesi video çekmedim ona gündüz çekerim artık belli olduğu kadar gerçi egzozu kapatınca ciğerden bağırıyo yine motor :) 60mm uzun arama sonucunda buldum link atabilirim.. hava akışı içinde filtreyi takarken düşündüm en yakın zamanda yapıcam teşekkürler

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:50 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:48 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=eNk5P7_GYi4&feature=youtube_gdata_player

Bu da egzozun son hali :)

Son düzenleme:
vayyy güzel olmuş vanalı :)

vayyy güzel olmuş vanalı :)

Teşekkürler :) ama çok gaza getiriyor ya eve gelirken sedan honda civic le denk geldik şekil yaptı uzamaya çalıştı vanayı açıp yapıştırdım ve yanından geçerken aragazla beraber vites değiştirişimi dinlemeye maruz kaldı:sopa: onunda seninle aynı düşüncede olduğunu sanmıyorum :) :) :)

420 km oldu ve sarı yandı dizelden sonra çok koyucak gibi bu benzin parası olayı sende lpg varmı yada 1 depo ne kadar görüyorsun şehir içi km olarak :confused:

Son düzenleme:
Geri