astra cdtı yol bilg. ortalama yakıt çok gösteriyor doğru mu bu bilg.

edebiyatci76

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2007 model astra cdtı aracıma yol bilgisayarına göre 10.lt yakıyor. menzile bakıyorum yarım depo ile 332 km yazıyor bi yanlıslık mı var

bizimkinde 6 lt yazıyor ve yarım depo ile 390 km menzil gösteriyor. 10 lt 1.3 cdtı için çok uçuk bir değer. bizim arkadaşta 2005 cdtı astra hb aldı. onda da 7.2 gösteriyor. ben onu bile çok buluyorum. acaba yazılımdan kaynaklanan bir neden mi? arkadaşa bir servise göster dedim. bence anormal. sizin değerler de aşırı anormal.bence servise bir gösterin

valla söyle bir 200 km sıfırlamayayım ortalama tüketimi 7.5-8.5 falan oluyor.. benden kaynaklanıyor diyorum bazen , mahalle içinde dur kalk cok kullanıyorum diyorum.. istanbul trafigi diyorum..

acaba kendimi mi avutuyorum? :)

600 - 650 km falan gidiyorum şehir içi full depo (e5 , mahalle karışık)

acaba mazot filtrem yan sanayii ondan mı

4. viteste 50 70 arası giderken ölcün bide

yol bilgisayarinin bir sifirlayip da deneseniz.belki faydali olur benimki bile okadar yakmiyor..

ort. tüketimi 0 la sonra bir bak. ama bakıorum ki yarım depo menzil 332 aşağı yukarı 12,76 falan yakıyor demektir 100km de. aracını baya baya bi agresif kullanıyorsun yada sürekli 1. ve 2. vites şehir içi yapıyorsun. çünkü ben full basayım 190-195 1-2 saat böle gidiiim ort. tüketim 7.0 bile demiyor. depoyu fulle yol bigisayarındaki tüm verileri 0 la sonra bi bak bakalım.

yapayım bu dediklerini bakayım

ort. tüketimi 0 la sonra bir bak. ama bakıorum ki yarım depo menzil 332 aşağı yukarı 12,76 falan yakıyor demektir 100km de. aracını baya baya bi agresif kullanıyorsun yada sürekli 1. ve 2. vites şehir içi yapıyorsun. çünkü ben full basayım 190-195 1-2 saat böle gidiiim ort. tüketim 7.0 bile demiyor. depoyu fulle yol bigisayarındaki tüm verileri 0 la sonra bi bak bakalım.

senin ortalama tüketim ne

Geri