Astra Bertone Motor Modifiyesi Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamikaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
headers kat iptali güzel bi yazılım ve dereceli egzantirikler tatmin edici sonuçlar alırsın 2500 tl ye

kalieli iş yaparsan ve hakkını verirsen aracının performans artar.
erman abiye katılmıyorum neden;
sınır ne 1.6 ya olan seni kesmez demiş 2.0 turbo al demiş peki o ne kadar kesicek varmı bilen yok.
benim aracım 1.4 olabildiğince emek harcıyorum ama sadece motora ben bundan haz alıyorum bende astra gsi yada clio rs alabilecek maddi güce sahipken ben bu arabayla uğraşıyorum ve bişeyler aldım sonucta herkes sana birşey söyleyecektir ama sen en doğru ararı verecek olansın.
kimse sana bu arabayla neden uğraşıyorsun diyemez yada kimse mod yapmıyorsunda diyemez eğer böle bişey olsaydı sadece milyon dolarları olanların hakkı olmuş olurdu bu iş.

sınır ne 1.6 ya olan seni kesmez demiş 2.0 turbo al demiş peki o ne kadar kesicek varmı bilen yok.
benim aracım 1.4 olabildiğince emek harcıyorum ama sadece motora ben bundan haz alıyorum bende astra gsi yada clio rs alabilecek maddi güce sahipken ben bu arabayla uğraşıyorum ve bişeyler aldım sonucta herkes sana birşey söyleyecektir ama sen en doğru ararı verecek olansın.
kimse sana bu arabayla neden uğraşıyorsun diyemez yada kimse mod yapmıyorsunda diyemez eğer böle bişey olsaydı sadece milyon dolarları olanların hakkı olmuş olurdu bu iş.

helal :D
KDS ile kalkiyomussun zamaninda (saglam duyumlarim var ) :D:D:D

Son düzenleme:

ben bu konu hakkında pek yorum yapamıyorum cünkü anlamıyorum ama sizlerin tecrübelerine saygım var ukalalıkta etmek istemiyorum yanlıs bişeyler yazarak o nedenlee sizlerin olumlu olumsuz tüm fikirlerini değerlendiricem ve sonunda bi kadar verices hepinizin ilgisi için tşk ederim.CORSA_N sende sonuna kadar haklısın bu cok farklı bi duyguu kimi için ugrasmaya degmez kimi için kesinlikle degicek bişeydir.Hayırlısı diyorum kesinlikle yapıcagızz veya yapmıycagız diye birsey yok suan sadece karar asamasındayım.

Arabanı sat aldıgın araçta o işlemi yaparsan simdi yaptıgın işlemin cok daha farkını görürsün.

Geri