Astra Bertone Motor Modifiyesi Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamikaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla kardeşim bende Erman abi'ye katılıyorum alınmazmı alınır ama o motordan güç almak için iyi para harcaman lazım.Bencede aracını satıp 2.0 t alabilirsin düşük km li temiz bulabilirsen çünkü emin ol standart hali ile bile seni çok tatmin edicektir 1.6 dan sonra.Yani anlatmaya çalıştığım eğer şu anki aracına iyi paralar yatırıo motor modifiyesi yaparsan verimli olamıcak,arabanı biliyorum satıp para bile eklemeden turbo alabilirsin bu fikri bir düşün derim yada bu kalsın ille diyorsan 2000 tl ye en güzel ne yapılır?

Kat iptali
Headers
Chip tuning Son susturucu yada ara susturucuları iptal edebilirsin o seçimine kalmış
İyi bir filtre kiti

Ama yinede güç artışı tatmin edici olmayacaktır bence yapma yada diğer seçeneği bir düşün ;)

+ 50 HP de alinabiliyor atmo olarak.
ama tabiiki Erman abiye hak veriyorum paran varsa 2.0T en dogrusu.

senın aracında yaptıgımız ıslerden sonra son durum ne vardı guc olarak ? dynoya cıktınmı ?

Dynoda güsel degerler görünüyorr ama aracın yürüyüşüne bakılırsa dynoda cıkan degerle alakasıı yoqqq deniyorrr arkadaslarr o nedenlee ne yapıcagımı bilemiorum kafam allak bullak olduuu yafff

Kardeş, bak burda kimse kötülüğün için yada üzülmen için bişeyleri yapmanı söylemez. Cevap yazan çoğu insan bu işlere emek ve zamanlarını harcamış insanlar yani boş konuşmazlar.. Benim de nacizane tavsiyem, çağrı kardeşimin söylediği gibi, imkanın varsa aracını satıp temiz 2.0 turbosunu alman..

bence de hiç kurcalama motoru,arabana binmeye devam et.
biriktirirsin paranı,kendi arabanı satarsın üzerine ekleyip gtc 1.6 turbo alırsın veya leon 2.0 tfsi.ben öyle yapmayı düşünüyorum.hem km düşük olur,hem model yükselir.

http://www.sahibinden.com/tfsi_260_hp_!!!!!-10WQQaXQQ19078344WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2008_opel...cok_temiz-85WQQaXQQ18884396WQQpXQQdisplayitem

Kardeş, bak burda kimse kötülüğün için yada üzülmen için bişeyleri yapmanı söylemez. Cevap yazan çoğu insan bu işlere emek ve zamanlarını harcamış insanlar yani boş konuşmazlar.. Benim de nacizane tavsiyem, çağrı kardeşimin söylediği gibi, imkanın varsa aracını satıp temiz 2.0 turbosunu alman..

Hayır hepinize ilgisinden dolayı tşk ederim tabiki de benim iyiliğimi düşünüyorsunuzz sizlerde haklısınız.Aslında benim hep aklımda sey vardır Astra Twintop almak ama oda yok.Dedim aracım temiz hani gidipte yıpratılmıs bir turbo alıcagıma aracımı modlasam tatminkar bi arac olur diye düşünmüstüm ama sanırım pekte uygun bir fikir değil sizlerin deneyimlerine bakılırsa.Eş dosta öle yapıcagına o parayı işte krom halkalar-zenon-far sensörü-kararan dikiz aynası-yagmur sensörü-ön panjur-tampon eki vs harca diyor.

turbo ile arasında ne kadar fiyat farkı var arabanın

turbo ile arasında ne kadar fiyat farkı var arabanın

Dediğim gibi benim aracım herseyi ile orjinal boya dahi yok aracımı bilenler bilir km si cok düşük ve hatta hala içi fabrika kokuyor diyebilirim abartı değil Çagrı(35KES52) bizzat gördü aracımı. Tüm bakımları yapıldı baskı balatadan tut triger setine kadar hepsi yeni değişti bu kadar bildiğim ve bakımlı bir arac olması.Linea Rossa modeli olmasıda ayrı bişey ek olarakta Turbo jantları takılı+İrmscher son susturucu+Vogland 35 yay+Cruise control.Böyle bir turbo bulamam yanii yoksa aralarında olsa olsa ne kadar fark olabilir ki onun donanımsal eksikleri olur hadi aynı özellikler onda olsun + sı Turbo olması olur ki onunda dezavantajı vergisi ve yakıtı en fasla 2-3 milyar fiyat farkı olur.

bütçeni tam olarak söylesen

max 2000-2500 TL arası

Geri