Astra Bertone Motor Modifiyesi Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamikaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
standalone beyin custom manifolt bi turbo piston ve kol üst kapak taşlanması 5 000 tl
atmo yükleme 2000 2500 tl alınacak hpler cüzdana bakar :D

Valla proje büyük sanırım hakan abi bu aralarda yogun bildiğim kadarıyla oda aynı seyi söyledii liste baya bi kabarık olsa gerek 2 haftadır hazırlayamadık tamam tamam kızma hakan abi benim bi sucum yok bu tilkiyi siz soktunuz aklıma benide bilirsin yeterki aklıma bişey gelsin sonuna kadar arkasından kostururum :D:D tabi neden olmasın arkadasım muhakkak tanısmısta olabilirz kesin ama baya bi fırtına koparacagımız kesin ;)

Ankara ve Hakan abi ise ok :good:
1.8 piston ve krank olayinida sor bence Hakan abiye, mukemmel olarak bir proje cıkarmıstı(krank yoktu Gsi da ama yapilabilir olmasi lazim stroker kit olarak )(Masallah MaviGsi ya :D) Piston ve krank alinca derecelide lazim, al kenarda dursun :D:D

Son düzenleme:
ooo bütün satıcılar saldırmış arkadaşa:D:D:D
bendede cip var hehehehhe:D:D
kolay gelsin

wallaa sanırım bu işin ucu bucagı yok gibi :D anlasılan bu işi böle halledemiycess cünkü terimlerden pek fazla bişey anlamıyorum ama bunun uzman kişilerle oturup enine boyuna konusulması lazım en kısa sürede ;)

Hiç girme arkadaşım motor modifikasyonuna, 1.6 motor kaldırmaz, sağlıklı olarak alacağın da zaten 10-15hp'den fazlası olmaz, mucize bekleme yani. Hazır aracın da düşük km'deymiş, yazık etme arabana. Para ederken sat, 2.0T'sunu al performans istiyorsan.

Şimdi kafam karıştı kimi diyor güsel sonuclar elde edersin hazır motorda temiz siz diyorsunuz hiç girme max. 10-15 Hp ne gibi sağlıksız sorunlar yaşarım bana zararı ne olur biraz daha açıklayıcı olabilirmisiniz...?

Max 10-15HP'den fazlasını alırsınız ancak bilinçli bir usta şart.. Daha önce sadece powerbox+gsi emme manidolfu modifikasyonu ile bile yaklaşık 20hp alabilmiş 1.6 astra biliyorum.. Üstüne güzel bir yazılım ve ileri boyut olarakta dereceli egzantirikler ve egsoz modifikasyonları olursa 30-40Hp arası alırsınız bence.. Tabi bu kadar masraf ve emeğe değer mi orasıda meçhul.. O parçalara ve işçiliğe harcayacağınız para ile aracınızın üzerine ekleyip skyeye'ında dediği gibi 2.0T alabilirsiniz. Bu sayede hem daha performanslı hem de o performansı taşıyabilecek alt yapıya sahip bir aracınız olur...

Hiç girme arkadaşım motor modifikasyonuna, 1.6 motor kaldırmaz, sağlıklı olarak alacağın da zaten 10-15hp'den fazlası olmaz, mucize bekleme yani. Hazır aracın da düşük km'deymiş, yazık etme arabana. Para ederken sat, 2.0T'sunu al performans istiyorsan.

+ 50 HP de alinabiliyor atmo olarak.
ama tabiiki Erman abiye hak veriyorum paran varsa 2.0T en dogrusu.

d.berkay ne kadara maal oldu o arkadasın uygulamalarııı fiyat olrak ne boyutlara vardıı.Ewet haklısınızz 2,0 T alınabilir ama benim aracım hem donanım full hem orjinall hala hem km olarakk cok düşükk bi arac oldugu için satmak ve bu kadar temizini bulamıyacagımı düşündüğüm için bu motoru geliştirmek istiyorum makul fiyatlarda tad alınacak hale gelmesi için

Geri