Astra 94 GSİ Aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalcoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bujilerine ve oksijen sensörüne baktır

c20xe aldıysan eğer.. ilk önce arabanın kayışlarını (triger+V kayışı) devirdaim'ini, yağını bujilerini sonrasında buji kablolarını bobini daha sonra sensörlerini kontrol ettirip verimsiz çalışanları veya değiştirilmesi gereken adı çıkmış sürekli bozulanları değiştirceksin... tatminkarlık yoksa hala herhangi bir hortumda basınç kacağı arıyacaksın daha sonra benzin pompasına yöneleceksin.. daha sonra akü.. derken derken derken aldığın araç 9200 den fırlayacak 12000 e sonra alt takımı lastiği 13000 edecek sonra hadi amortisörler :D kapı fitilleri şu bu derken olacakmı 14000..

güzel rakam 14.000e alınacak en iyi araba astra gsi dır.. için rahat olsun ne harcarsan harca araç taş gibi gidecektir.. phase 3 'e kadar yolu var.. 170-175hp civarı alınabilecek değerler.. bide powercap miss miss..

keyifli sürüşler..
oldu cnm :):)
bak ibrahim nede güzel yazmış :):)

yalcoo sen şu aracın bi kompresyon değerlerini ölçtürde buraya yaz bakalım kapağın sübapların ne durumda sana söliim ben neden yaktığını ok

bende aynı sıkıntıyı cektim düzelttim şimdi adam sefasını sürüyor :D

sado mazo durumlar seziyorum.. :D

yalçın abicim sen alcan yalcoo alcakki 94 gsi, parça satan adam para kazansın dimi :D

alın toplayın ve satın :D
arada güzel düşerse banada pm atın :D redifli kafiyeli bek güzel oldu :)

ölücülük berattan mı bulaştı acaba !!!

Alıp toplayıp satmayıp binseniz daha iyi olmazmı:)

sorma sattıktan sonra iş işten gecmiş oluyor nedir buna ben enyalik diyorum başka bişey demiyorum kendim için şimdi araba begenemiyorum .....

herkezin fikrine saygı duyuyorum ama benım arkadasımda 3.20 bmv vardı tüplüydü vee sorunsuz calısıyordu sonra astra gsı aldı 94 model ve bu aracta lk olarak lpg yoktu.sonra aracına 2009 yazı lpg taktırdı su an ınan aglıyo.karar senın..

Geri