astra 2009

teşekkürler.valla rengi canlı görmedim valla ilk defa astra da denencekmiş bu renk normalde insignia'nın rengi bende merak ediyorum nasıl duracak

Renkler ve zevkler tartışılmaz derler. Ben, bayılıyorum otomobilimin rengine. Fakat; bir başkasına çekici gelmeyebilir. Bu rengi bende, Insignia üzerinde görerek aldım.

Renkler ve zevkler tartışılmaz derler. Ben, bayılıyorum otomobilimin rengine. Fakat; bir başkasına çekici gelmeyebilir. Bu rengi bende, Insignia üzerinde görerek aldım.
siyah düşünüyordum ama siyah özen istiyor biraz oyüzden siyaha yakın olmasini istedim en yakın bu geldi umarim güzel olur hayırlı olsun sizinde

Merhaba arkadaşlar
İlk bu rengi sipariş vermiştim bende.
Sonra yeni gelen sedanların birinin üzerinde teknik gri gördüm. İnsignia da durduğu gibi durmuyor bence. O yüzden siparişi değiştirip siyaha döndüm.

Ve evet kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Zevkler ve renkler değişir. O yüzden araçlarınız hayırlı olsun şimdiden.

1 mayıs günü sipariş verdim astra 1.6 teknik gri cumartesi arac gelicek gelin görün dediler salı günüde teslim kısmetse.
biz 31 mart'ta samsun'dan verdik siparişi önce mayısın 15-20 si arası dediler şmi de ay sonu diyolar.siz nerden verdiniz acaba siparişi?

arkadaş ben bu işi çözemedim.31 mart'ta sipariş verdik 2 gemi araç geldi bizimki hala yok bizden sonra verenlerin hepsi gelmiş.yanlış anlamayın herkese hayırlı uğurlu olsun.kazasız günlerde kullansın ancak bu durumu anlayamıyorum.bayii mi ali cengiz oyunu çekiyo yoksa gümüş gri renkte mi bişey var???

arkadaş ben bu işi çözemedim.31 mart'ta sipariş verdik 2 gemi araç geldi bizimki hala yok bizden sonra verenlerin hepsi gelmiş.yanlış anlamayın herkese hayırlı uğurlu olsun.kazasız günlerde kullansın ancak bu durumu anlayamıyorum.bayii mi ali cengiz oyunu çekiyo yoksa gümüş gri renkte mi bişey var???

Bana 16 sı dediler 19 una salladılar 19 mayıs tatil 20 sini bekliyorum.

Nisan sonu Sedan Elegance paket siparisi verdik 12 mayista gemi turkiyeye vardi suan islemler hallediliyor. Yeni astra cikacak deniyor nette ama HB si 2010 ocakta cikacaksa eger sedan cikmasi 2012 i bulur baya beklemek lazim ve OTV indiriminide kaciririz. Yeni sedan modeli hosuma gitti HONDA CIVIC ile ikisi arasinda kalmistim fakat goruntu olarak ASTRA SEDAN daha oturakli karizmatik geldi bana zevk meselesi tabiki ayrica elegance paketteki aksesuarlari CIVIC te almak istediginizde arada 7 000 TL fark oluyo.

Renk konusunda her taraf metalik gumus arabalar ile doldu suanki arabamizda bu renk ben yeni arabalarda Fume rengini cok begendim opel de fume adi altinda bi renk yoktu buna en benzeyen Teknik gri vardi.Metalik Teknik gri,simsek gri ve metro maviyi begendim bunlarin arasindan hem herhangi bi cizikte alttan siyah renk gostermeyecek Teknik Gri tercih ettim Insignia uzernde cok guzel duruyordu.

Son düzenleme:

Ben de çözemedim sizin durumu. Otomobili teslim aldığım bayide, bir adet gümüş gri araç, teslim edilmek için bekliyordu.

Ben de çözemedim sizin durumu. Otomobili teslim aldığım bayide, bir adet gümüş gri araç, teslim edilmek için bekliyordu.
bayii bişeler yapıyo gibi geliyo bana da neyse artık.

Geri