astra 2009

Ben de bekliyorum 4 gözle. Eğer gelmezse benim de kamplarım var. Ağustos'ta döneceğim bir daha İzmir'e bakalım nasip, dediğin gibi kazasız, belasız, sağ salim gelsin de hayırlısıyla. Rica ederim.

ewt ben de mumlama yapılıyor die biliyorum.gemimiz bu mu ya :)

Bendede astra 2008 sedan var 1.6 ben memnunum acıkcası gıdısıde,yol tutusuda ayrıca konforuda beklenen tarzda...Bu arada hayırlı olsun sımdıden kazasız belasız bınersın...Bence secımın ıyı olmus Güle Güle kullan :)

Bendede astra 2008 sedan var 1.6 ben memnunum acıkcası gıdısıde,yol tutusuda ayrıca konforuda beklenen tarzda...Bu arada hayırlı olsun sımdıden kazasız belasız bınersın...Bence secımın ıyı olmus Güle Güle kullan :)

eyw çok sağol.bilgi verdiğin için de ayrıca sağol.yol tutuşu çok övülüyor mrk ediyorum açıkçası ama yine de fazla zorlamamak gerek :D

Dostum ben 1.3 dizel den önce 1.6 sını da kullanmıştım. Hiç merak etme hem sedan hem de hb yola öyle bir yapısıyor ki anlatamam. Oturaklı araba ikisi de. İlk arabam Flash S di. Çocukluğumdan beri kullanırdım onu. O zamandan kalma bir lafım vardır. "Ölmek istiyorsan Flash a bineceksin" diye. Arabanın arkasını toplamayı o zamandan öğrendim.:) 1.6 astra yı da aynı testte soktum tabi. Bir kez de savrul dimi??? Yok... Gerçekten güvenli araçlar.

nisan ayında opel bayide astra 1.3 hb enjoy elegange için anlaştık .parasını nisan ayı fiyatına sabitleyip paranın tümünü verdim .benim deneyimli ve takip eden arkadaşlardan ögrenmek istediğim, benim adıma sipariş açıldıktan sonra bayi bu aracı başkasına verebilirmi?nasıl olsa benden parayı aldıgı için geleni boş çevirmemek için böyle bişey yaparmı?
bilgileriniz için teşekkürler.

Vallaha bu konu hakkında yorum yapmak zor. Kimsenin günahını almak istemem. Olabilir de olmayabilir de. Paranın keşke tamamını vermeseydiniz.

Dostum ben 1.3 dizel den önce 1.6 sını da kullanmıştım. Hiç merak etme hem sedan hem de hb yola öyle bir yapısıyor ki anlatamam. Oturaklı araba ikisi de. İlk arabam Flash S di. Çocukluğumdan beri kullanırdım onu. O zamandan kalma bir lafım vardır. "Ölmek istiyorsan Flash a bineceksin" diye. Arabanın arkasını toplamayı o zamandan öğrendim.:) 1.6 astra yı da aynı testte soktum tabi. Bir kez de savrul dimi??? Yok... Gerçekten güvenli araçlar.

bizde de broadway vardı.yeni sattık:sorry: acayip bi araba ama 2. viteste acayip kaçıyo(üst sınıflarla karşılaştırmamak şartıyla:)). 160 falan görünce arabanın kafası resmen sağ sol yapıyodu ama çok güzel sağlam sorunsuz arabaydı :sorry::sorry::sorry:.çok özlicem çookkkkk o kadar dağa bayıra vurduk bana mısın demedi cefakar arabamız :sorry:

@hlmdsl Size özelden mesaj atacağım Reanult'larla ilgili. Forumu kirletmek ya da tartışma çıkartmamak için. Bilginiz olsun. Yazmaya başladım pm i.

Geri