arkadaşlar şimdi şu kesin. 1.6 dize ile 1.3 dizel i aynı sınıfa almak imkansız. daha öncede yazmıştım 1.6 dizel tabiki iyi olcak1.3 ten. buna itirazı olan yok ki. keşke opel de koysaydı böyle motor. veya 1.7 yi Türkiye ye verseydi.yeni astra sedanımı almadan önce bende gidip inceledim bravoyu. işin açığı motor çok hoşuma gitmişti.ama bana göre yine opel ağır bastı ve 1.3 cdtı aldım ama 1.3 tam doluyken kaldırmaz, bayırda kalır diyen herkese açığım. buyursun gelsin. araç anasıl kalkıyor görsün. beni yeterince tatmin etti. ve ekonomisi beni çok memnun etti. ama bu şahsi fikrimdir opel mi fiat mı kesinlikle opel. niye; bravolar nerde üretiliyor bilmiyorum. yazcaklarım eğer bravo Türkiye de üretilmiyorsa onun için geçerli değil.gebzede halamın oğlu kalekim di galiba, oto üretim robotlarını yapıyorlar. özellikle ford,toyota ve tofaş-fiat fabrikasındalar sürekli. dediği tek şey var; hayatta tofaş alınmaz. ana şasi sacı toyotadan,ford tan daha ince. sadece adamların bir kapı ayarını anlattı şok oldum.dediğim gibi bu tofaş fiat Türkiye fabrikasında üretilen tüm araçlar için geçerli. yurtdışında üretilenler hakkında bilgim yok ama.
eski aracım yeni kasa 2005 astra 1.6 twinport IDS+ tı. tek kelimeyle harikaydı. konfor olsun motor seriliği olsunçok iyiydi. neye göre iyi? amcamda bora ve yeni kasa 2005 1.6 golf fsı var.megane yeni ve eski kasa 1.6 ya göre iyi(bence).
konfor olarak bence çok iyi opeller. bu saydığım araçlara göre. tabiki bu kişisel bir konudur. herkese göre değişir zevkler renkler. saygılarımla
eski aracım yeni kasa 2005 astra 1.6 twinport IDS+ tı. tek kelimeyle harikaydı. konfor olsun motor seriliği olsunçok iyiydi. neye göre iyi? amcamda bora ve yeni kasa 2005 1.6 golf fsı var.megane yeni ve eski kasa 1.6 ya göre iyi(bence).
konfor olarak bence çok iyi opeller. bu saydığım araçlara göre. tabiki bu kişisel bir konudur. herkese göre değişir zevkler renkler. saygılarımla