Astra 1'4 turboya LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kizilbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kizilbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar yarın yetkili servis garantisi ve Landirenzo garantisi altında aracıma LPG takılacak motor kodu a14net subaplar için endişem vardı ancak sadece insignanın bazı modelleri ve Cruz'da âliminyum subap varmış bizim motor yani a14net te Çelik subap varmış.Yarın inşallah sonuçları paylaşıcam

LPG konusu yazsam bir türlü yazmasam dayanamıyorum :) hadi hayırlısı diyelim o zaman...

Arkadaslar yarın yetkili servis garantisi ve Landirenzo garantisi altında aracıma LPG takılacak motor kodu a14net subaplar için endişem vardı ancak sadece insignanın bazı modelleri ve Cruz'da âliminyum subap varmış bizim motor yani a14net te Çelik subap varmış.Yarın inşallah sonuçları paylaşıcam

çelik subap konusunda eminmisiniz? başka forumlarda vs bazı yerlerde takip ediyorum 1.4 t astra araçların lpg kullanımını 59 bin km'de subap sorunu yaşayan biri var. alümünyum subapları çelik ile değiştirmiş.

Kesinlikle eminim a14net kodlu 1'4turbo motor Çelik subaptır teknik listesinde açık ancak tam motor kodunu hatırlayamadığım 1'4 turbo insignia ve bazı astralarda subaplar magnezyum alaşımlı Zaten Landirenzo katoloğunda 5 adet özel durumlu yani tüp takılması sorun oluşturabilecek 5 adet model var bunlardan. Birisi özellikle cruze ve insignianin bazı motorları A14net kodlu araçları Opel zaten Avrupa'da LPG ki satıyormuş ve arabada tüpün takılacağı yerler dahi hazırlanmış vaziyette inşallah hakkımızda hayırlısı olsun diyelim

dediğim gibi ben başka bi yerden duydum. onların yalancısıyım yani emin değilim =)) inşallah sıkıntı yaşamadan binersiniz.

İnşallah kardeşim ama dediğim gibi motor kodu a14net olmayan 1.4 turbo araçlarda sizin söylediğiniz doğru şu an taktırıpta 80 bin km. De olan araçlar var

Sonuçları hayırlısıyla işlem yarı biterse iftardan sonra yazarım

sabırsızlıkla bekliyoruz yorumlarınızı. bu arada aracınız sedan mı hatchback mi?

hatcback beyaz 1.4turbo

Geri