astra 1.3cdti 90hp+chip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
118 box ile çok zor..en fazla 108-110 ama chip ile 118 mümkündür..

Öyle aman aman bir gelişme yok..

bendede 1.3 cdti war ve ciddi ciddi düsünüuyrum chip işini... Uzun yolda sabit hızlarda kullanırım.. sehiriçinde de genelde fazla ara hızlanmalardan kaçınırım...kafamda bi iki soru işareti war... Hem uzun vadede ekonomi istiyorum hemde nadir de olsa bastgmda daha iyi hızlanmasını istiyorum...
Diyelim ki bu chipi yaptırdım.. normal kullanımda yani araca fazla yuklenmediğimiz zamanlar eski tüketim degerlerini yakalayabilir miyim?

ya bak benim de akılmı çeldiniz,chip falan,örneklerinin videosu falan varsa,veya msn telefon temasa geçelim,bi aydınlanalım,burda gayet güzel açıklamışsınız ama olsun detay falan alalım uyar mı

mehmet abim elime para geçer geçmez yanına geliyorum,zaten seninle benim aram 10 dakika yok,bu chip'i takınca aracın garantisi bozuluyormu-artı eksilerini bir bir bulacağım yer varsa lütfen yönlendir,birde bize en son kaça yaparsın bu chip işini msn'den görüşelim bugün kesinlikle

bendede 1.3 cdti war ve ciddi ciddi düsünüuyrum chip işini... Uzun yolda sabit hızlarda kullanırım.. sehiriçinde de genelde fazla ara hızlanmalardan kaçınırım...kafamda bi iki soru işareti war... Hem uzun vadede ekonomi istiyorum hemde nadir de olsa bastgmda daha iyi hızlanmasını istiyorum...
Diyelim ki bu chipi yaptırdım.. normal kullanımda yani araca fazla yuklenmediğimiz zamanlar eski tüketim degerlerini yakalayabilir miyim?

anlattığınız gibi kullandığınızda box ile ekonomi bile sağlarsınız..

ya bak benim de akılmı çeldiniz,chip falan,örneklerinin videosu falan varsa,veya msn telefon temasa geçelim,bi aydınlanalım,burda gayet güzel açıklamışsınız ama olsun detay falan alalım uyar mı

Önümüzdeki günlerde buraya dyno fotoğraflarını eklerim..

mehmet abim elime para geçer geçmez yanına geliyorum,zaten seninle benim aram 10 dakika yok,bu chip'i takınca aracın garantisi bozuluyormu-artı eksilerini bir bir bulacağım yer varsa lütfen yönlendir,birde bize en son kaça yaparsın bu chip işini msn'den görüşelim bugün kesinlikle

Garanti ile ilgili en ufak bir çekinceniz olmasın arkadaşlar..

Box çabuk sökülebildiğinden ve arkasında delil bırakmadığından servis tarafından farkedilemez..

Chip in de anlaşılabilmesi için gereken altyapının servislerde bulunmaması grantiyi bozmasını engelliyor..

www.tdperofrmans.com <= burda box ı biraz anlatmaya çalıştım..

Benim araç 1.6 16v 100 bg,otomatik vites, sıralı sitem lpg var.
Kaç beygire çıkar? Maliyeti ne olur? Yakıt sarfiyatında ne gibi değişiklik olur?

Garanti ile ilgili en ufak bir çekinceniz olmasın arkadaşlar..

Box çabuk sökülebildiğinden ve arkasında delil bırakmadığından servis tarafından farkedilemez..

Chip in de anlaşılabilmesi için gereken altyapının servislerde bulunmaması grantiyi bozmasını engelliyor..

www.tdperofrmans.com <= burda box ı biraz anlatmaya çalıştım..
parayı alır almaz geliyorum sana görüşürüz
atakent'te

ben mehmet ustadan bu işi yaptıralı cok oldu ve size gonul rahatlıgı ile soyleyebilirm ki cok ama cok memnunum ne diye soracak olursanız mehmetciğimi bir kere görmeniz yeterli olur beni anlamanıza arcınızın ozellıkle 2. vites ve 4. vites hızlanması muazzam bir şekilde tatminkar bir hale donusuyor... ancaaaak... 1750 d/dk altında aracınız demir yıgınından başka bir işe yaramıyor ve de box bunu değiştirmiyor bu beklenti içindeysiniz aman yanılmayın... ben taktırdım ve de onsuz kullnamaz oldum! şiddetle tavsiye ederim!

Geri