118 box ile çok zor..en fazla 108-110 ama chip ile 118 mümkündür..
Öyle aman aman bir gelişme yok..
Öyle aman aman bir gelişme yok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bendede 1.3 cdti war ve ciddi ciddi düsünüuyrum chip işini... Uzun yolda sabit hızlarda kullanırım.. sehiriçinde de genelde fazla ara hızlanmalardan kaçınırım...kafamda bi iki soru işareti war... Hem uzun vadede ekonomi istiyorum hemde nadir de olsa bastgmda daha iyi hızlanmasını istiyorum...
Diyelim ki bu chipi yaptırdım.. normal kullanımda yani araca fazla yuklenmediğimiz zamanlar eski tüketim degerlerini yakalayabilir miyim?
ya bak benim de akılmı çeldiniz,chip falan,örneklerinin videosu falan varsa,veya msn telefon temasa geçelim,bi aydınlanalım,burda gayet güzel açıklamışsınız ama olsun detay falan alalım uyar mı
mehmet abim elime para geçer geçmez yanına geliyorum,zaten seninle benim aram 10 dakika yok,bu chip'i takınca aracın garantisi bozuluyormu-artı eksilerini bir bir bulacağım yer varsa lütfen yönlendir,birde bize en son kaça yaparsın bu chip işini msn'den görüşelim bugün kesinlikle
parayı alır almaz geliyorum sana görüşürüzGaranti ile ilgili en ufak bir çekinceniz olmasın arkadaşlar..
Box çabuk sökülebildiğinden ve arkasında delil bırakmadığından servis tarafından farkedilemez..
Chip in de anlaşılabilmesi için gereken altyapının servislerde bulunmaması grantiyi bozmasını engelliyor..
www.tdperofrmans.com <= burda box ı biraz anlatmaya çalıştım..