Astra 1.3 CDTİ Cosmo Baskı Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emin28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emin28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar beni 2006 model astra 1.3 CDTİ normal giderken ani hızlanma yapmak istediğim zaman araç viteste olduğu halde boşa çıkıyor.
Şu anda 26,500 km de 14,200 de vitese geçmediği için Ordu Opel serviste sanırım baskı balata değişmişti. Ondan öncede yapıyordu sonra yapmaya devam etti. Bir anlam veremiyorum. Devir saati birden sonuna kadar yükseliyor, motor bağırıyor ama araç gitmiyor. Ayağımı gazdan çekip tekrar basıyorum yine olmuyor, ancak vites değiştirip gaza yavaş basınca düzeliyor.
Teknikten anlayan arkadaşlardan yorum bekliyorum. 30,000 km olmasını bekliyorum servise gitmek için ama dayanamıyacağım herhalde.:help:

çalışmama sorunundan sora buda tuzu biberi oldu astraların heralde bunuda yeni duydum kolay gelsin halledersin sorunu insallah

opel astra g yi yaptıktan sonra bide fiyasko yapmış galiba gerçi astra g nin de sorunsuz olduğunu söyleyemem

bence aracınızın debriyaj baskı ve balatası yağlanmış olabilirr!zaten geriye başkabi seçenek kalmıyo çünküü debriyaj balatası yeni diyosunn!
emin28' Alıntı:
Arkadaşlar beni 2006 model astra 1.3 CDTİ normal giderken ani hızlanma yapmak istediğim zaman araç viteste olduğu halde boşa çıkıyor.
Şu anda 26,500 km de 14,200 de vitese geçmediği için Ordu Opel serviste sanırım baskı balata değişmişti. Ondan öncede yapıyordu sonra yapmaya devam etti. Bir anlam veremiyorum. Devir saati birden sonuna kadar yükseliyor, motor bağırıyor ama araç gitmiyor. Ayağımı gazdan çekip tekrar basıyorum yine olmuyor, ancak vites değiştirip gaza yavaş basınca düzeliyor.
Teknikten anlayan arkadaşlardan yorum bekliyorum. 30,000 km olmasını bekliyorum servise gitmek için ama dayanamıyacağım herhalde.:help:

asrta cdti hiç şaşırmadım

slm debriyaj setinde sorun var veya volant da sorun var sonuçç şanzuman imecek set sökülüp kontrol edilecek eğer değiştiyse set daha önce volant da sorun olabilir bakacaklar artıkk .

teşekkür ederim hafta içinde baktıracağım artık yola gidilmez oldu 30 sn de ancak 100 km hıza çıkabiliyorum.

servise kadar dayanamadı c.tesi gecesi sanırım balata yandı yolda kaldım opel asistance ı aradım gelip çekiciyle ordu opel servisine götürdüler bakalım ne olacak. kullanıcı hatası diyeceklermi?

inşallah istediğin gibi hallolur..

geçmiş olsun

Geri