arkadaşlar bu lastik nasıl ???

benim kış lastikleri toyo 3 yıldır kullanıyorum baya memnunum

Hiç yanaşma, sert lastiktir. İkinci sezondan itibaren ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. 10-20 daha ver daha kaliteli bir lastik almanı sağlık veririm.

hiç bulaşma bence michelin al keyfine bak uğraşma bunlarla

Bence de daha kaliteli bir ürün düşünseniz daha iyi olur düşüncesindeyim..

markadan ödün vererek kalitedende ödün veriyorsunuz, sonuçta 4 tane lastik üzerinde gidiyoruz. içinize sinen bir marka almanızı öneririm, bunları ucuz diye alıp pişman olup yine başka lastik alırsanız daha pahalıya gelir ;) ( ben bi kere yaptım )

kore malı bu lastikler hankokta aynı kumhoda aynı hepsi kore malı sert lastiklerdir tabi bütce meselesi gönül ister en iyisini ama ekonomi zamanı bi türlü zengin zamana geçemiyoruz.

kore malı bu lastikler hankokta aynı kumhoda aynı hepsi kore malı sert lastiklerdir tabi bütce meselesi gönül ister en iyisini ama ekonomi zamanı bi türlü zengin zamana geçemiyoruz.
Tabiki Hankook'da köre malı;) Ama bu lastiği VW, Ford, Hyundai gibi markalar fabrika çıkışı olarak kullanıyor. Özellikle lastik testlerin k105 modeli iyi sonuç almıştır. Ucuzların içinde en iyisi diyelim.

hankok ile kumhoyu incele derim fabrikada bağlıyorlar arabanın üzerine sonuçta çok iyi deil ama kötüde deil gönül ister bridgestone michelin almak ama olmuyor:D:D

Arkadaşların da değindiği gibi lastik alırken aranacak en temel kriter lastiğin kullanım amacı olmalı. Kaliteli diye değerlendirdiğimiz lastiklerin ortak özelliği, yüksek süratlerde emniyet, yol konforu, ekonomi. Ekonomik lastiğin özellikleri zaten ortada. Değişik hizmetlerde kullandığım araçlara değişik markalarda lastikler almışımdır. Uzun yol ağırlıklı kullandığım vectra ile, 46 senenin vermiş olduğu metal yorgunluğu da göz önüne alınarak asla yüksek süratlere çıkılmaması gereken aracıma aynı kalitede lastik almam. Bu konu aynı Murat 124'e hiç bir iyileştirme yapmadan yüksek performans veren motor takmaya benzer. Yani sokağa atılan para.

Geri