Arkadaşlar bir sorum olacak!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahrud
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ruhsata bakılırsa Araç GL ama , yan hava yastıklarının olması şaşırtıcı, aracınızın fotoğrafını eklerseniz daha iyi yardımcı oluruz.

Işte araba bu

Son düzenleme:
yan hava yastıklarının olup olmadığını bilmiyorum.sadece ön koltukların kılıflarının kenarlarında airbeg yazıyor.

yan hava yastıklarının olup olmadığını bilmiyorum.sadece ön koltukların kılıflarının kenarlarında airbeg yazıyor.

Koltuk yanlarında Airbag yazıyorsa , yan hava yastıkları vardır ama GL'lerde standart değil diye biliyorum.Aracın kapı çitalarındada herhangi birşey yazmıyor ve de araç rengine boyanmış , ruhsatta GL yazıyorsa araç GL'dir eski sahibi bir takım donanım ve aksesuarlar ekletmiş olabilir.

aracın sadece ön tamponda boya var başka yerinde yok.eski sahibi çelik jant ve ses sistemi eklemiş.acaba kılıflar sonradan değiştirilmiş olabilr mi.değiştirilen yeni kılıflarda airbeg yazısı olması ihtimali var mı?

Elinizi koltukların dış kısmına koyun yoklayın bi plaskik bir alan var mı varsa airbag vardır yoksa yoktur sislerde sonradan takılmış gibi geldi bana bir tuhaf bakıyorlar çünkü
büyük olasılıkla 1.6 gl dir bu araç

comforttur

arabam bu arkadaşlar

Ekli dosyalar

• opelim.webp
    opelim.webp
    47.9 KB · Görüntüleme: 38
  • opelim2.webp
    opelim2.webp
    42.2 KB · Görüntüleme: 33
  • abcd.webp
    abcd.webp